GiftForYou. Altijd een leuk cadeau!

GiftForYou gekregen?

Bar Lempicka

Amsterdam

Adres
Sarphatistraat 23
1018 EV Amsterdam
+31 (0)20 6220209
NL
Overzicht | Vorige | Volgende
  • Fles huiswijn, een karaf water en een samengestelde borrelhap bestaande uit bitterballen met mosterd (3 stuks) en kaasstengels met chilisaus (3 stuks)

  • Voor twee personen.

Bar Lempicka
Bar Lempicka is een stijlvolle brasserie en cocktailbar in het centrum van Amsterdam. De naam is afgeleid van de beroemde Art Deco kunstenares Tamara de Lempicka. Net zoals de naam is ook het interieur van Bar Lempicka een moderne interpretatie van de 'Roaring Twenties': klassieke Art Deco elementen geven de moderne inrichting een warme en authentieke uitstraling. Je vindt Bar Lempicka op een unieke locatie in Amsterdam: op de hoek van de Amstel en de Sarphatistraat, naast het Amstel Hotel en vlakbij Koninklijk Theater Carré.

Zeven dagen per week ben je hier welkom voor een lunch, een High Tea, een borrel of een compleet diner. De keuken is Frans/Mediterraans en op de menukaart vind je een grote variatie aan gerechten: van salades tot pasta, van soep tot visgerechten en van desserts tot kleine borrelhappen. Vanaf het riante terras heb je een schitterend uitzicht over de Amstel en als je plaatsneemt aan de bar kun je een van de cocktails proberen terwijl je geniet van live jazzmuziek. Bar Lempicka biedt dus voor ieder wat wils!

Keuken
Frans/Mediterraans

Faciliteiten
Restaurant
Bar
Terras

Openingstijden
Maandag t/m donderdag: 09.00 - 01.00 uur
Vrijdag en zaterdag: 09.00 - 03.00 uur
Zondag: 09.00 - 01.00 uur

Bar Lempicka Bar Lempicka