GiftForYou. Altijd een leuk cadeau!

GiftForYou gekregen?

Grunn Bier

Groningen

Adres
Bornholmstraat 40
9723 AX Groningen
+31 (0)50 3183563
NL
Overzicht | Vorige | Volgende
  • Bierproeverij van acht speciaalbieren (vier per persoon)

  • Een borrelplateau met kaas, worst en noten

  • Voor twee personen

Grunn Bier
In de Groningse bierbrouwerij kun je genieten van traditioneel Groningse bieren. Het assortiment bestaat uit: Bock Bier, Dreidubbel, Goudhaantje, Hail en zegen, Hoagelwit en Rode Hoan. Het Bock Bier is het paradepaartje van de Groningse brouwerij. Het biertje heeft in 2011 een prijs gewonnen in de landelijke smaaktekst “Nederlands beste Bockbier”. Het is een krachtig robijnrood herfstbier. Diverse geroosterde mouten maken dit tot zo’n speciaal biertje. Hou je meer van een fris, romige wit biertje? Dan is de Hoagelwit echt iets voor jou. Deze ‘Weisse’ drink je zonder een schijfje citroen. Tijdens het brouwen worden er geen geur kleur of smaakstoffen toegevoegd en wordt enkel uit verse gerst en tarwemout gebrouwen.

De brouwerij is uitstekend bereikbaar, ook op zaterdag. De haltes (Bronholmstraat/P3) liggen op één minuut lopen van de brouwerij. Parkeren is ook mogelijk, maar we adviseren je om met het openbaar vervoer te komen.

Faciliteiten
Parkeergelegenheid (gratis)

Openingstijden
Dagelijks vanaf 10.00 uur

Wil je meedoen aan één van de bierproeverijen? Kijk dan voor de optionele data op www.grunnbier.nl. Reserveer voor de gewenste datum via info@grunnbier.nl. Bij voldoende aanmeldingen wordt er een bierproeverij ingepland. De deelnemers worden hier per mail over geïnformeerd.

Grunn Bier Grunn Bier