GiftForYou. Altijd een leuk cadeau!

GiftForYou gekregen?

Actief Twente (Fiets)

Beuningen (Overijssel)

Adres
Denekamperstraat 49
7588 PS Beuningen (Overijssel)
+31 (0)6 57546225
NL
Overzicht | Vorige | Volgende
  • Huur van twee eBikes met fietstassen

  • Incl. een pauzebox met lekkernijen

  • Pech-onderweg service

  • Voor twee personen

Let op! Graag reserveren via info@actieftwente.nl

Twentefiets
Verken Twente op een tweewieler. Actief Twente is het adres voor het huren van een elektrische fiets of een tandem. Bij Actief Twente maak je een tocht door het prachtige Twente. Je ontvangt keurige nieuwe Gazelle fietsen, eBikes, kickbikes of een tandembike voor een hele dag of paar uur. Het gaat er bij deze tocht niet om het bereiken van een eindpunt, het gaat er vooral om dat je geniet van de tocht zelf. De Twentse natuur met al haar glooiingen en coulisselandschap is het perfecte decor voor deze tocht.

Actief Twente bevindt zich nabij het schitterende Landgoed Singraven tussen Denekamp en Ootmarsum. Naast een restaurant vind je op het landgoed bijzondere monumentale gebouwen, waaronder het statige Kasteel Singraven, het achterliggende Koetshuis en de eeuwenoude Watermolen. 

Belevenis
Met een duidelijke route ga je op pad met comfortabele fietsen. Je fietst naar het kunststadje Ootmarsum en verkent het prachtige fietsgebied van Twente.

Faciliteiten
Restaurant
Bar
Terras
Parkeergelegenheid

Openingstijden
Dagelijks van 09.00 - 21.00 uur

Actief Twente (Fiets) Actief Twente (Fiets) Actief Twente (Fiets) Actief Twente (Fiets) Actief Twente (Fiets) Actief Twente (Fiets)