GiftForYou. Altijd een leuk cadeau!

GiftForYou gekregen?

Surfschool SurfKaravaan

Ouddorp

Adres
Groenedijk 34a (strand derde blok)
3253 LB Ouddorp
06 249 11 360
NL
Overzicht | Vorige | Volgende
  • Een SUP (Stand Up Paddleboard)-instructie

  • Bestaande uit 20 min. uitleg en anderhalf uur zelf SUP’en op zoek naar zeehonden

  • Voor twee personen

Surfschool SurfKaravaan
SurfKaravaan in Ouddorp is een relaxte surfschool waar de eigenaren Tatiana en Robert je op professionele wijze leren golfsurfen en SUP’en (Stand Up Paddleboarden). Op verschillende dieptes vlakbij het surfstrand liggen zandbanken waardoor je op mooie golven kunt leren surfen. Eén van de zandplaten is met laag water een rustgebied voor zeehonden. Vandaar dat je tijdens het SUP’en of tijdens een surfles geregeld een nieuwsgierige zeehond tegen komt!

Tatiana, eigenaresse van SurfKaravaan: ‘Surfen is ons leven. Het houdt ons fysiek en geestelijk fit, het brengt ons op de meest fantastische plaatsen en laat ons de leukste mensen ontmoeten. Het surfvirus is besmettelijk en we geven het met plezier aan je door. Hopelijk brengt het je net zoveel moois als het ons brengt.’ De surfschool ligt op het puntje van het eiland Goeree-Overflakkee net boven de brouwersdam, 40 minuten rijden van Rotterdam.

Faciliteiten
Eigen parkeergelegenheid (gratis)
Kleedkamer / douches
Invalidetoilet
Restaurant

Openingstijden
Van Pasen tot 1 oktober: alle weekenden, feestdagen en vakanties

Let op! Graag boeken op afspraak. 

Surfschool SurfKaravaan Surfschool SurfKaravaan Surfschool SurfKaravaan Surfschool SurfKaravaan Surfschool SurfKaravaan Surfschool SurfKaravaan Surfschool SurfKaravaan Surfschool SurfKaravaan
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons actuele aanbod en leuke acties.