GiftForYou. Altijd een leuk cadeau!

GiftForYou gekregen?

Hampshire Hotel – Oranje Leeuwarden

Leeuwarden

Adres
Stationsweg 4
8911 AG Leeuwarden
+31 (0)58 212 6241
NL
Overzicht | Vorige | Volgende
  • Een uitgebreide High Tea

  • Voor twee personen

Hampshire Hotel – Oranje Leeuwarden (Van Buren)
Hampshire - Oranje Hotel Leeuwarden ligt in het stadshart van Leeuwarden op nog geen minuut lopen van het station. De hele dag kun je terecht bij hotel-restaurant Van Buren voor een heerlijke maaltijd, want bij Van Buren staat proeven centraal. Zo wordt er iedere dag een 8-gangen proeverijmenu geserveerd en wisselt de menukaart vijf keer per jaar. Je geniet op deze manier altijd van de beste producten uit het seizoen. Bovendien kun je hier terecht voor een heerlijke High Tea.

Omgeving
Met de ideale ligging midden in het centrum van Leeuwarden is Hampshire -Oranje Hotel Leeuwarden de perfecte verblijfplaats voor een bezoek aan Leeuwarden. In deze Friese hoofdstad is genoeg te doen. Je vindt hier volop winkels, gezellige eetgelegenheden en maar liefst 575 monumenten. Bezoek bijvoorbeeld De Jacobijnerkerk, waar je de 17e-eeuwse spreekstoel en het beroemde Müllerorgel uit 1724 kunt bewonderen. Maar ook musea zijn er genoeg in deze culturele stad. Kom meer te weten over de Tweede Wereldoorlog in het Verzetsmuseum en zie hoe een klein gezin vroeger leefde in Museum de Grutterswinkel. Ben je een winkelliefhebber? Kom dan naar de Kleine Kerkstraat met vele speciaalzaken of de Sint Jacobsstraat met de meest bekende modeketens.

Keuken
Regionaal

Parkeergelegenheid
Ja, eigen: €12,50 per nacht
In omgeving: €1,50 per uur

Faciliteiten
Lounge
Restaurant
Terras
Wi-Fi
Rolstoelvriendelijk

Hampshire Hotel – Oranje Leeuwarden Hampshire Hotel – Oranje Leeuwarden Hampshire Hotel – Oranje Leeuwarden Hampshire Hotel – Oranje Leeuwarden
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons actuele aanbod en leuke acties.