GiftForYou. Altijd een leuk cadeau!

GiftForYou gekregen?

Hotel de Duif (3 sterren)

Lisse

Adres
Westerdreef 49
2161 EN Lisse
+31 (0)252 410076
NL
Overzicht | Vorige | Volgende
  • Een overnachting

  • Exclusief ontbijt

  • Voor twee personen

Hotel de Duif (3 sterren)
Door de uitstekende ligging van Hotel De Duif in het centrum van Lisse, bereik je snel het winkelcentrum en gezellige eetgelegenheden en cafés. Ook ligt het hotel naast de bloemenvelden in de Bollenstreek en kun je vanaf hier gemakkelijk de Keukenhof bezoeken. Verder kun je vanuit Lisse leuke uitstapjes maken naar steden als Amsterdam en Haarlem. Vooral om te shoppen of cultuur te snuiven.

De kamers zijn standaard voorzien van een televisie, telefoon en een badkamer met douche en toilet en wastafel. In alle hotelkamers en in de lobby en bar kun je gratis gebruik maken van de snelle Wireless internetverbinding. À la carte lunchen en dineren kun je in diverse restaurants en cafés aan de Heerenweg en op loopafstand van het hotel. Drankjes kun je bestellen in de gezellige lounge of de binnentuin van het hotel.

Omgeving
De regio van Lisse staat wereldwijd bekend om zijn bloembollencultuur. De kleurrijke velden in de Bollenstreek trekken elk voorjaar vele bezoekers. Vooral de Keukenhof is erg in trek vanwege zijn kleurrijke bloemenpark met een omvang van 32 hectare. Ook kun je Kasteel Keukenhof bekijken, waarvan het park in de 15e eeuw deel uitmaakte. Jaarlijks wordt hier in de zomer het Keltische festival Castlefest gehouden. Verder heb je de mogelijkheid om een rondleiding te volgen op het terrein of een tochtje te maken op een fluisterboot. Wil je meer weten over de bloembollenteelt, dan is Museum de Zwarte Tulp een bezoekje waard. Hier kom je alles te weten over de ontstaansgeschiedenis, het landschap en de manier waarop de bollenteelt plaatsvindt. Heb je zin in shoppen, dan kun je je in Lisse ook goed vermaken. Het hotel ligt vlakbij het winkelcentrum, dat een groot en gevarieerd aanbod heeft. Wil je een uitstapje maken naar andere plaatsen in de buurt, dan zijn badplaatsen Noordwijk en Scheveningen, en cultuursteden Leiden en Haarlem zeker een bezoekje waard.

Check in
Vanaf 15.00 uur
Check out
Voor 11.00 uur

Toeristenbelasting
€2,50 per persoon per nacht

Parkeergelegenheid
Gratis in de omgeving

Huisdieren
Huisdieren zijn niet toegestaan 

Faciliteiten
Leeshoek
Terras
Wi-Fi
Fietsverhuur
Lounge
Tuin
Zithoek
Computerterminal

Hotel de Duif (3 sterren) Hotel de Duif (3 sterren) Hotel de Duif (3 sterren) Hotel de Duif (3 sterren) Hotel de Duif (3 sterren) Hotel de Duif (3 sterren)