GiftForYou. Altijd een leuk cadeau!

GiftForYou gekregen?

Hampshire Hotel – Zuid-Drenthe (4 sterren)

Erica

Adres
Amsterdamscheveldlaan 9
7887 VD Erica
+31 (0)591 324466
NL
Overzicht | Vorige | Volgende
  • Eén overnachting

  • Incl. ontbijt

  • Voor twee personen

Hampshire Hotel – Zuid Drenthe
Ontdek de natuur en cultuur van Drenthe en overnacht in Hampshire Zuid Drenthe. Na een mooie wandel- of fietstocht ontspan je in het hotel. Geniet in de sauna en neem daarna plaats in het restaurant voor een gerecht uit de biologische keuken.

In Hampshire Hotel – Zuid-Drenthe wordt veel aandacht geschonken aan duurzaamheid en milieu. Dit hotel is dan ook een van de meest duurzame hotels in Nederland. Dit is te zien in de duurzame energie, het biologische eten, en de gebruikte bouwmaterialen. Wanneer je na een dagje eropuit terug komt in het hotel ontspan je in de sauna of het stoombad. Daarnaast beschikt het hotel ook nog over een lichttherapie douche, beautysalon, voetbaden en relaxruimtes. Heb je nog energie over? Leef je dan uit in de fitnessruimte! Als je al trek hebt gekregen, ga je naar het restaurant waar alle gerechten met biologische producten worden klaargemaakt. De sfeervolle hotelkamers beschikken over een televisie en een badkamer met douche, toilet en föhn. Daarnaast kun je gratis gebruik maken van de Wi-Fi.

Omgeving
In Hampshire Hotel – Zuid-Drenthe ligt in het Zuid-Drentse plaatsje Erica. In de wintermaanden is de ijsbaan in het dorp geopend, hier kun je dus leuk een middagje schaatsen. Vervolgens warm je je op aan een warme kop thee in het café. Met wat warmer weer ga je naar de golfbaan Green Meet’s, sla hier een balletje in het groene hart van Drenthe. Leer de omgeving ook eens op een andere manier kennen, bijvoorbeeld vanuit een treintje! In het natuurgebied Bargerveen kun je namelijk een historische treinrit over een smalspoor maken. Het nabijgelegen Emmen is ook zeker een bezoekje waard. Het van Gogh Museum in Emmen beschikt over een aantal kunstwerken van deze beroemde schilder. Je ziet hier ook hoe Vincent van Gogh heeft geleefd in een nagebouwde slaap- en werkkamer. Ten zuiden van Emmen ligt de Grote Rietplas, een recreatiegebied met onder andere een zwembad en recreatiemeer.

Check-in
Vanaf 14.00 uur
Check-out
Voor 11.00 uur

Toeristenbelasting
€1,50 per persoon per nacht

Huisdieren
Niet toegestaan

Parkeergelegenheid
Gratis parkeergelegenheid

Faciliteiten
Finse sauna
Stoomcabine
Voetenbad
Douchecabines
Lichttherapie
Gratis parkeergelegenheid
Wi-Fi

Hampshire Hotel – Zuid-Drenthe (4 sterren) Hampshire Hotel – Zuid-Drenthe (4 sterren) Hampshire Hotel – Zuid-Drenthe (4 sterren) Hampshire Hotel – Zuid-Drenthe (4 sterren) Hampshire Hotel – Zuid-Drenthe (4 sterren) Hampshire Hotel – Zuid-Drenthe (4 sterren) Hampshire Hotel – Zuid-Drenthe (4 sterren) Hampshire Hotel – Zuid-Drenthe (4 sterren)
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons actuele aanbod en leuke acties.