GiftForYou. Altijd een leuk cadeau!

GiftForYou gekregen?

Thermen Born-Sittard

Born

Adres
Langereweg 21a
6121 SB Born
+31 (0)46 4818670
NL
Overzicht | Vorige | Volgende
  • Dagentree voor de sauna

  • Voor twee personen

Thermen Born-Sittard (SWG)
Thermen Born-Sittard is onderdeel van Amrâth Hotel en Select Wellness Group. Het beschikt over saunacabines, een Hammam, een kruidenbad en dompelbaden. Je komt hier even helemaal tot rust tijdens een dag ontspannen. In het restaurant geniet je van een Franse keuken met Mediterrane tinten. Als het weer het toelaat kun je ook plaatsnemen op het terras, met uitzicht op het Limburger bos. In het Wellnesscentrum is badkleding niet toegestaan.

Het Wellnesscentrum ligt dichtbij de grens van zowel België als Duitsland. Een uitstapje over de grens is dus snel gemaakt. Bovendien vind je de Bourgondische stad Maastricht op slechts 15 autominuten van het hotel. Hier vind je een keur aan winkels, musea, oude gebouwen en gezellige cafés. Bezoek het Bonnefantenmuseum of de Onze-Lieve-Vrouwebasiliek. 's Zomers is het op het Onze-Lieve-Vrouweplein goed toeven op de terrassen onder de Lindebomen. In Born zelf vind je het Kasteelpark Born; een dierenpark dat is opgezet rond een ruïne en waar je apen, roofdieren, vogels en herten ontdekt.

Faciliteiten
Dompelbaden
Gezichtsbehandelingen
Hamam
Hotel
Lichaamsbehandelingen
Manicure
Ontharen
Restaurant
Sauna's
Tanden bleken
Pedicure
Voetenbad

Openingstijden
Dagelijks van 11.00 tot 23.00 uur
Laatste dinsdag van de maand is damesdag (m.u.v. december)
Twee dinsdag van de maand ‘badkleding mag dag’ (m.u.v. december)

Thermen Born-Sittard Thermen Born-Sittard Thermen Born-Sittard Thermen Born-Sittard Thermen Born-Sittard Thermen Born-Sittard Thermen Born-Sittard Thermen Born-Sittard