GiftForYou. Altijd een leuk cadeau!

GiftForYou gekregen?

Thermen de Waterlelie

Zevenhuizen

Adres
Oudestreek 47
9354 AD Zevenhuizen
+31 (0)594 632524
NL
Overzicht | Vorige | Volgende
  • Toegang tot de sauna voor een dag

  • Voor twee personen

Thermen de Waterlelie (SWG)
Stijlvol sauneren en culinair genieten in een sfeervolle ambiance. Het comfort van de gast én aandacht voor het milieu staan boven de prioriteitenlijst van Thermen de Waterlelie. Met onder andere de vorstelijke tuin (voorzien van riante lounge- en eetmogelijkheden), waterval met water uit eigen bron, het twee temperaturen zwembad, zeven sauna’s en een breed scala aan Face en body faciliteiten zijn alle ingrediënten voor ontspanning aanwezig voor een ultieme wellnessdag! Je vindt bij Thermen de Waterlelie, onderdeel van Select Wellness Group, een tijdloos moment helemaal voor jezelf.

Bij Thermen de Waterlelie kun je voor, tussen of na het sauneren ook culinair genieten. De chef-koks stellen om de zoveel tijd een andere menukaart samen om je zintuigen te prikkelen en je gezonde verse smaakvolle gerechten te bieden. Heb je behoefte aan een driegangendiner of kies je voor de huisgemaakte soep van de week of de hapjesparade? In het restaurant met terras is alles mogelijk.

Milieubewustzijn en ‘groen’ denken staan centraal bij Thermen de Waterlelie. Deze sauna is met name door het warmtewinsysteem onder het 850m2 natuurstenen terras de ‘groenste’ sauna van Nederland. Kom groen genieten bij Waterlelie in Zevenhuizen.

Faciliteiten
Sauna's
Turks stoombad
Buitenzwembad
Riante tuin
Whirlpool
Dompelbaden
Restaurant
Beautybehandelingen
Lichaamsbehandelingen
Massages
Hamam
Zonneweide
Zonnebank

Openingstijden
Maandag t/m donderdag: 10.30 - 22.30 uur
Vrijdag en zaterdag: 10.30 - 23.00 uur
Zondag: 10.30 - 22.30 uur

Thermen de Waterlelie Thermen de Waterlelie Thermen de Waterlelie Thermen de Waterlelie
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons actuele aanbod en leuke acties.