GiftForYou. Altijd een leuk cadeau!

GiftForYou gekregen?

Baron’s House Leuven (4 sterren)

Leuven

Adres
Kapelweg 6
B 3040 Leuven
+32 (0) 162 84938
BE
Overzicht | Vorige | Volgende
  • 1x overnachting

  • 1x ontbijt

  • In kastelen en landhuizen in Nederland, Duitsland en Frankrijk

  • Geldig voor twee personen.

De zeven kamers zijn voorzien van een televisie met pay-tv, telefoon, radio, bureau, kluis, minibar, gratis draadloos internet en een badkamer met een bad en/of douche en toilet. U begint uw dag met een smakelijk ontbijt . Voor lunch en diner is in het Bed & Breakfast geen restaurant, maar in de omgeving vindt u diverse leuke eetgelegenheden.

Omgeving
Neerijse ligt in de landelijke omgeving van de vallei van de IJse. Het landschap bestaat uit moerassen, vijvers en grasland en is ideaal om al wandelend of fietsend te ontdekken. Het dorp ligt aan de rand van het natuurreservaat Rodebos en Lanvallei, waar u heel wat zeldzame plant- en diersoorten kunt vinden. De oude dorpskern van Neerijse is goed bewaard gebleven en herbergt een groot aantal beschermde monumenten. Bewonder de neoromaanse Sint-Pieter- en Pauwelkerk en het Kasteel van Neerijse.

Check in: vanaf 13.30 uur

Check out: voor 11.30 uur

Toeristenbelasting: Inclusief toeristenbelasting.

Parkeergelegenheid: Ja, gratis parkeergelegenheid.

Huisdieren: Nee, niet toegestaan.

Baron’s House Leuven (4 sterren) Baron’s House Leuven (4 sterren) Baron’s House Leuven (4 sterren) Baron’s House Leuven (4 sterren) Baron’s House Leuven (4 sterren) Baron’s House Leuven (4 sterren)
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons actuele aanbod en leuke acties.