GiftForYou. Altijd een leuk cadeau!

GiftForYou gekregen?

Hotel Schimmelpennick Huys (3 sterren)

Groningen

Adres
Oosterstraat 53
9711 NR Groningen
+31 (0)50 3189502
NL
Overzicht | Vorige | Volgende
  • 1x overnachting

  • 1x ontbijt

  • Geldig voor twee personen

Hotel Schimmelpenninck Huys beschikt over 60 verschillende kamers waaronder 2-persoonskamers, suites en een penthouse. De kamers zijn verdeeld over 7 panden die het tuinterras omsluiten. Alle kamers zijn standaard voorzien van een televisie, telefoon en een badkamer ligbad en aparte douche, toilet en föhn. Begin de dag goed met een uitgebreid Bourgondisch ontbijtbuffet met live-cooking in de ontbijtzaal in Jugendstil stijl. - Voor een lekkere lunch en/of diner schuift aan in de Brasserie van het Schimmelpenninck Huys of met mooi weer in de Franse binnentuin.

Omgeving
De omgeving van Hotel Schimmelpenninck Huys biedt tal van mogelijkheden voor zowel cultuur- als natuurliefhebbers. Stap op de fiets en verken de omgeving of maak een heerlijke wandeling door het platteland. Cultuurliefhebbers komen aan hun trekken in het centrum van de historische stad. Bewonder de imposante Martinitoren, maak een wandeling door de schitterende Prinsentuin en strijk neer op een gezellig terrasje op de Grote Markt. Groningen staat vooral bekend om het bruisende studentenleven, maar in het levendige centrum vindt u charmante winkelstraten met leuke winkels en sfeervolle eetgelegenheden. Ga bijvoorbeeld lekker neuzen in de stijlvolle Folkingestraat. Hier vindt u verschillende winkels op het gebied van lifestyle, antiek en kunst.

Check-in: Vanaf 15:00 uur

Check-out: Voor 11:00 uur

Toeristenbelasting: Exclusief toeristenbelasting (€3,50 per persoon per nacht)

Parkeergelegenheid: Betaald, op reservering. €18,50 per plaats, per nacht.

Hotel Schimmelpennick Huys (3 sterren) Hotel Schimmelpennick Huys (3 sterren) Hotel Schimmelpennick Huys (3 sterren) Hotel Schimmelpennick Huys (3 sterren)