GiftForYou. Altijd een leuk cadeau!

GiftForYou gekregen?

De Bonte Wever

Assen

Adres
Stadsbroek 17
9405 BK Assen
+31 (0)592 356000
NL
Overzicht | Vorige | Volgende
  • Een uitgebreide zondagsbrunch

  • Bestaande uit koffie, thee, vruchtensappen, (karne)melk, diverse warme en koude gerechten, hapjes, kindergerechten en een overheerlijk dessertbuffet

  • Voor twee personen

De Bonte Wever
De beste afsluiting van een lange dag wandelen, zwemmen, sporten, fietsen, slenteren of heerlijk luieren? Een bezoek aan het knusse steakhouse van De Bonte Wever. Kies voor piri piri van de grill, een biefstuk van Groningse weirond of stil de grote trek met een overheerlijke saté van de haas. Je kunt een plate bestellen, maar ook à la carte gaat snel en gemakkelijk. Ook aan de kinderen is gedacht want kinderen eten namelijk gratis! 

Laat je verrassen door de sfeervolle omgeving van het restaurant waar je heerlijk kunt lunchen of ontbijten. Centraal gelegen, nabij de A28 tref je De Bonte Wever Assen. Dit is hét sport- en evenementencentrum van het noorden. Verrassend compleet met een unieke 4-sterren all-inclusive hotelaccommodatie. Het complex biedt ontelbare mogelijkheden op zeer uiteenlopende gebieden. Voor welke gelegenheid dan ook; sportief, ontspannend, feestelijk of zakelijk. Je bent hier altijd aan het perfecte adres voor een heerlijk hapje en drankje! 

Speciale Wensen
Glutenvrije maaltijd
Vegetarische maaltijd
Lactosevrije maaltijd
Kindermenu

Faciliteiten
Invalidentoilet
Airconditioning/ luchtkoeling
Bar
Restaurant

Openingstijden 
Dagelijks geopend vanaf 17.00 uur
Keuken geopend tot 21.30 uur
Afhalen is dagelijks mogelijk tussen 17.00 uur en 20.00 uur

Kijk voor meer informatie op www.debontewever.nl 

De Bonte Wever De Bonte Wever De Bonte Wever De Bonte Wever De Bonte Wever De Bonte Wever