GiftForYou. Altijd een leuk cadeau!

GiftForYou gekregen?

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden

Op eerste verzoek van de klant zal GiftFor2 B.V. de Algemene Voorwaarden kosteloos toesturen.

GiftFor2 B.V. respecteert en beschermt de privacy van alle gebruikers van de site en zorgt dat al je persoonsgegevens vertrouwelijk worden behandeld. Wanneer je onze site bezoekt worden verschillende gegevens verzameld teneinde je een optimale dienstverlening te kunnen bieden. Op de privacy pagina wordt precies uitgelegd welke gegevens worden verwerkt, wat er met je gegevens wordt gedaan en welke rechten je hebt. GiftFor2 B.V. draagt er zorg voor dat volgens de van toepassing zijnde wet- en regelgeving de juiste meldingen bij de Registratiekamer hebben plaatsgevonden.

Reserveren met een GiftForYou e-ticket
Je reserveert met je GiftForYou e-ticket direct telefonisch bij het hotel, restaurant, saunacomplex of de activiteit van je keuze. Voordat je je GiftForYou kunt verzilveren dien je dus eerst de voucher uit je doosje op de website om te zetten in een e-ticket voor een specifieke locatie. De contactgegevens van deze locaties vind je terug op onze website. Meld bij je telefonische reservering altijd dat je in het bezit bent van een GiftForYou e-ticket. De reservering is een transactie tussen de locatie en de klant die de reserveringsaanvraag indient. Aan reserveringsaanvragen kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbieders behouden zich het recht voor om reserveringen te weigeren. GiftForYou is te verzilveren op basis van plaats- en prijsbeschikbaarheid van de locaties. Zij zijn gerechtigd om GiftForYou te weigeren bij beperkte beschikbaarheid. Bij aankomst dient de gebruiker van GiftForYou het e-ticket in te leveren bij de betreffende locatie.

Annuleren
Annuleren van je reservering: indien je een definitieve reservering wilt annuleren kunnen hier voorwaarden aan verbonden zijn. Bij een hotelreservering worden vaak annuleringskosten in rekening gebracht. Hiervoor verwijzen wij je graag naar de geldende annuleringsvoorwaarden van het hotel waar je gereserveerd hebt. Ieder hotel heeft eigen annuleringsvoorwaarden. In het geval van een no-show (niet nakomen van je reservering) komt de waarde van je GiftForYou te vervallen. Je e-ticket wordt dan als ingeleverd beschouwd.

Annuleren van je bestelling: bij koop op afstand (online bestellingen) heb je gedurende veertien dagen na ontvangst van de bestelling het recht de bestelling zonder opgave van reden aan GiftFor2 B.V. te retourneren. De box dient dan onbeschadigd en ongebruikt op eigen kosten per post terug te worden gestuurd naar GiftFor2 B.V. Het risico van verzending komt voor rekening van de klant, onvoldoende gefrankeerde zendingen worden niet geaccepteerd door GiftFor2 B.V. Na ontvangst van de retourzending stort GiftFor2 B.V. de betaalde prijs terug op de rekening van de klant.

Prijzen en betalingen
De vermelde prijzen voor de aangeboden producten en diensten zijn in euro's en exclusief verzendkosten, eventuele belastingen, eventuele reserveringskosten en eventuele extra's die je gebruikt. GiftForYou is vrijgegeven van BTW. Genoemde prijzen zijn altijd onder voorbehoud. Betaling dient direct te geschieden bij het afronden van je bestelling. Je kunt hierbij gebruik maken van de beveiligde systemen van iDeal en Visa en Mastercard. Zij staan garant voor een veilige afhandeling en verwerking van je betaling. Je bestelling is pas definitief als de betaling correct bij GiftFor2 B.V. is ontvangen. Zodra je betaling is ontvangen, verstuurt GiftForYou je bestelling zo snel mogelijk naar het opgegeven adres. Wanneer het een zakelijke bestelling betreft, biedt GiftFor2 BV de mogelijkheid je bestelling op factuurbasis te betalen.

Levering
GiftFor2 B.V. doet er alles aan je bestelling zo snel mogelijk te bezorgen. Als je op werkdagen vóór 22.00 uur bestelt, wordt je bestelling nog dezelfde dag verzonden. Een bestelling plaatsen na 22.00 uur betekent dat deze de volgende werkdag wordt verzonden. De verzending van GiftForYou vindt plaats via PostNL. GiftForYou is derhalve afhankelijk van een snelle afhandeling van derden en om deze reden niet aansprakelijk voor eventuele vertragingen in levering. Bij bestellen vóór 22.00 uur is je bestelling waarschijnlijk binnen één dag in huis. Bij bestellen na 22.00 uur is je bestelling waarschijnlijk na twee werkdagen in huis. Dit kan echter fluctueren, aangezien GiftForYou afhankelijk is van de afhandeling van PostNL.

Houdt er rekening mee dat je bestelling gedurende de feestdagen eerder vertraging op kan lopen dan normaal.

Omruilen
Het is niet mogelijk GiftForYou om te ruilen voor geld. Het is wel mogelijk een GiftForYou om te ruilen voor een andere categorie van GiftForYou. Bekijk de veelgestelde vragen voor meer informatie.

Verlies
Iedere GiftForYou voucher heeft een unieke code die slechts eenmaal wordt verstrekt. Bij verlies, diefstal en/of beschadiging van de voucher, waardoor deze niet meer bruikbaar wordt geacht, keert GiftFor2 BV geen nieuwe voucher uit. De ontvanger dient de voucher zorgvuldig te bewaren.

Geldigheid
GiftForYou is vanaf de dag van uitgifte 1 jaar geldig, tenzij anders vermeld. De voucher dient voor het einde van deze geldigheidstermijn te zijn ingewisseld voor een e-ticket én te zijn ingeleverd bij de gekozen locatie. Alleen GiftForYou vouchers met een geldige en door GiftForYou geactiveerde code zijn geldig. GiftForYou behoudt zich het recht voor de unieke code bij het niet nakomen van de betalings- en of reserveringsverplichting te blokkeren, waarmee de waarde onomkeerbaar komt te vervallen. Na het verlopen van de geldigheidstermijn vindt geen restitutie plaats. De geldigheid van je GiftForYou kun je op deze website controleren.

Rechten
Alle rechten voorbehouden. De afbeeldingen, logo's, teksten en informatie op deze website (http://www.giftforyou.nl) en in de uitgaven van GiftFor2 B.V. zijn beschermd door het Nederlandse auteursrecht. Tenzij anders vermeld, mag niets van deze website en GiftForYou worden gereproduceerd, zonder de schriftelijke toestemming van GiftFor2 B.V.

Aansprakelijkheid
GiftFor2 B.V. verricht redelijke inspanningen om nauwkeurige en actuele informatie te verschaffen op deze website en in de uitgaven van GiftForYou. GiftFor2 B.V. kan echter nooit aansprakelijk worden gesteld voor enige vorm van directe, indirecte of incidentele schade die volgt uit het gebruik of het niet kunnen gebruiken van deze website of een van de uitgaven van GiftForYou. Tevens kan GiftFor2 B.V. niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van deze website of eventueel onjuiste of gewijzigde informatie op deze website en in de informatieboekjes. Vanwege het grote aantal bestemmingen op onze site kan het onverhoopt gebeuren dat door druk- en zetfouten foutieve informatie wordt verstrekt, alle getoonde informatie is dan ook onder voorbehoud van druk- en zetfouten en wijzigingen. GiftFor2 B.V. besteedt veel zorg aan het weergeven van accurate informatie. De door jou geboekte belevenis kan echter afwijken van de getoonde afbeelding(en). GiftFor2 BV kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele (druk)fouten in haar prijzen en/of voorwaarden. GiftFor2 B.V. keert bij verlies, verval en of onduidelijke informatieverschaffing geen geld uit.

Externe links
Deze website kan hyperlinks bevatten naar websites van externe partijen. Dergelijke hyperlinks zijn alleen als verwijzing voor jou opgenomen. GiftFor2 B.V. kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van deze externe websites.

Meeluisteren
In het kader van onze kwaliteitsbewaking bestaat de mogelijkheid dat telefonische gesprekken met onze Service Desk worden opgenomen. Deze gesprekken worden uitsluitend voor interne doeleinden gebruikt.

Wijzigingen van deze voorwaarden
GiftFor2 B.V. behoudt zich het recht voor de voorwaarden waaronder deze website en alle uitgaven van GiftFor2 B.V. wordt aangeboden te wijzigen.