U hebt nog niets aan uw favorieten toegevoegd.

Om een artikel aan uw lijst met favorieten toe te voegen, klik op
Je winkelmand is leeg
Inbegrepen bij dit cadeau:
  • Voor 2 personen
  • 1 dag in Europa-Park

Europa-Park - 1 Dag

Voor 2 personen
€ 129,90
1

Europa-Park - 1 Dag

€ 129,90
Inbegrepen bij dit cadeau:
  • Voor 2 personen
  • 1 dag in Europa-Park
    • Leer dankzij Tick'nBox Europa-Park kennen. Ervaar waarom dit park in Duitsland een van de meest spectaculaire pretparken wordt genoemd. De 100 spannende attracties en spektakels nemen je mee van het ene naar het andere Europese land. Deze Tick'nBox is om te ruilen voor 2 toegangstickets voor 1 dag Europa-Park. Reserveer jouw bezoek makkelijk via de website ticknbox.com. Bij de online reservering kun je de belevenis personaliseren door extra’s toe te voegen. Dit cadeau is 2 jaar geldig vanaf de aankoopdatum (of verleng gratis via de website). Tick'nBox is de officiële verkoper van Europa-Park. Dit is een product van het merk Tick’n Box. Een GiftForYou of Wonderbox beleveniscadeau kan niet worden omgeruild voor een product van Tick’n Box. De “Verlies & Diefstal Garantie” is niet van toepassing op dit product. Producten van het merk Tick’n Box komen niet in aanmerking voor commerciële acties of lopende acties. Tick’n Box kan niet worden betaald met een Tegoed.

Geldig tot 31/05/2026

Aantal

Digitaal cadeau - à la minute bezorgd

of plan het digitale bezorgmoment

Fysiek cadeau -

Bezorgd in 1 tot 2 werkdagen

Personaliseer jouw cadeau met

  • Persoonlijke video bodschap
  • Persoonlijke boodschap

Leer dankzij Tick'nBox Europa-Park kennen. Ervaar waarom dit park in Duitsland een van de meest spectaculaire pretparken wordt genoemd. De 100 spannende attracties en spektakels nemen je mee van het ene naar het andere Europese land.

Deze Tick'nBox is om te ruilen voor 2 toegangstickets voor 1 dag Europa-Park.

Reserveer jouw bezoek makkelijk via de website ticknbox.com. Bij de online reservering kun je de belevenis personaliseren door extra’s toe te voegen.

Dit cadeau is 2 jaar geldig vanaf de aankoopdatum (of verleng gratis via de website). Tick'nBox is de officiële verkoper van Europa-Park.

Dit is een product van het merk Tick’n Box. Een GiftForYou of Wonderbox beleveniscadeau kan niet worden omgeruild voor een product van Tick’n Box. De “Verlies & Diefstal Garantie” is niet van toepassing op dit product. Producten van het merk Tick’n Box komen niet in aanmerking voor commerciële acties of lopende acties. Tick’n Box kan niet worden betaald met een Tegoed.