U hebt nog niets aan uw favorieten toegevoegd.

Om een artikel aan uw lijst met favorieten toe te voegen, klik op
Je winkelmand is leeg
Inbegrepen bij dit cadeau:
 • Voor 2 personen
 • 2 tickets voor 1 klassieke thuiswedstrijd van Manchester United + 1 overnachting in een hotel naar keuze in Manchester

Manchester United - Voetbaltrip

Voor 2 personen
€ 799,90
1

Manchester United - Voetbaltrip

€ 799,90
Inbegrepen bij dit cadeau:
 • Voor 2 personen
 • 2 tickets voor 1 klassieke thuiswedstrijd van Manchester United + 1 overnachting in een hotel naar keuze in Manchester
  • Welkom in Manchester; dé thuisbasis van het Engelse voetbal. Kom Manchester United, de meest succesvolle voetbalclub van Engeland, aanmoedigen. De wedstrijd vindt plaats op Old Trafford, een ware voetbal tempel! Met Tick’nBox, kun je de thuiswedstrijd van jouw keuze bijwonen (in Manchester) Met deze Tick'nBox krijg je 2 tickets voor een klassieke thuiswedstrijd* van Manchester United + 1 overnachting in een hotel naar keuze in Manchester. Standaardwedstrijden vertegenwoordigen bijna de helft van de wedstrijden. Andere wedstrijden zijn ook beschikbaar tegen extra kosten. Plan jouw voetbaltrip en voeg bezoekers of andere opties toe via www.ticknbox.com. Hiermee heb je toegang tot meer dan 100 partners en de keuze uit een grote selectie van wedstrijden, hotels, pretparken of shows. *Bijna de helft van alle wedstrijden zijn klassieke thuiswedstrijden. De andere wedstrijden zijn toegankelijk mits een bijbetaling. Dit cadeau is 2 jaar geldig vanaf de aankoopdatum (of verleng gratis via de website) Dit is een product van het merk Tick’n Box. Een GiftForYou of Wonderbox beleveniscadeau kan niet worden omgeruild voor een product van Tick’n Box. De “Verlies & Diefstal Garantie” is niet van toepassing op dit product. Producten van het merk Tick’n Box komen niet in aanmerking voor commerciële acties of lopende acties. Tick’n Box kan niet worden betaald met een Tegoed.

Geldig tot 31/03/2026

Aantal

Digitaal cadeau - à la minute bezorgd

of plan het digitale bezorgmoment

Personaliseer jouw cadeau met

 • Persoonlijke video bodschap
 • Persoonlijke boodschap

Welkom in Manchester; dé thuisbasis van het Engelse voetbal. Kom Manchester United, de meest succesvolle voetbalclub van Engeland, aanmoedigen. De wedstrijd vindt plaats op Old Trafford, een ware voetbal tempel! Met Tick’nBox, kun je de thuiswedstrijd van jouw keuze bijwonen (in Manchester)

Met deze Tick'nBox krijg je 2 tickets voor een klassieke thuiswedstrijd* van Manchester United + 1 overnachting in een hotel naar keuze in Manchester.

Standaardwedstrijden vertegenwoordigen bijna de helft van de wedstrijden. Andere wedstrijden zijn ook beschikbaar tegen extra kosten.

Plan jouw voetbaltrip en voeg bezoekers of andere opties toe via www.ticknbox.com. Hiermee heb je toegang tot meer dan 100 partners en de keuze uit een grote selectie van wedstrijden, hotels, pretparken of shows.

*Bijna de helft van alle wedstrijden zijn klassieke thuiswedstrijden. De andere wedstrijden zijn toegankelijk mits een bijbetaling.

Dit cadeau is 2 jaar geldig vanaf de aankoopdatum (of verleng gratis via de website)

Dit is een product van het merk Tick’n Box. Een GiftForYou of Wonderbox beleveniscadeau kan niet worden omgeruild voor een product van Tick’n Box. De “Verlies & Diefstal Garantie” is niet van toepassing op dit product. Producten van het merk Tick’n Box komen niet in aanmerking voor commerciële acties of lopende acties. Tick’n Box kan niet worden betaald met een Tegoed.

Beleveniscadeau: VOETBALWEDSTRIJD & STADION TOUR

VOETBALWEDSTRIJD & STADION TOUR

 • 1 of meer personen
 • Ticket(s) voor een voetbalwedstrijd of stadiontour naar keuze uit...
Vanaf € 10,00
Beleveniscadeau: JC - ArenA - Stadiontour

JC - ArenA - Stadiontour

 • Voor 2 personen
 • 2 tickets voor 1 Johan Cruijff ArenA Klassieke Tour
€ 40,00
Beleveniscadeau: PSV - Kaartjes Eredivisie thuiswedstrijd

PSV - Kaartjes Eredivisie thuiswedstrijd

 • Voor 2 personen
 • 2 tickets voor een Eredivisie thuiswedstrijd.
€ 79,90
Beleveniscadeau: FC Barcelona - 2 kaartjes met overnachting

FC Barcelona - 2 kaartjes met overnachting

 • 2 tickets voor een thuiswedstrijd van FC Barcelona + 1 overnachting...
€ 269,90
Beleveniscadeau: PSV - Voetbaltrip

PSV - Voetbaltrip

 • Voor 2 personen
 • 2 tickets voor een Eredivisie thuiswedstrijd + 2 tickets voor een...
€ 269,90
Beleveniscadeau: PSV - Stadion & Museum Tour

PSV - Stadion & Museum Tour

 • Voor 2 personen
 • 2 tickets voor een Philips Stadion Tour + 2 tickets voor het PSV museum...
€ 27,90