U hebt nog niets aan uw favorieten toegevoegd.

Om een artikel aan uw lijst met favorieten toe te voegen, klik op
Je winkelmand is leeg
Inbegrepen bij dit cadeau:
  • Voor 2 personen
  • 2 tickets voor 1 dag in Walibi België

Walibi België

Voor 2 personen
€ 92,90
1

Alleen digitaal

Walibi België

€ 92,90
Inbegrepen bij dit cadeau:
  • Voor 2 personen
  • 2 tickets voor 1 dag in Walibi België
    • Ontdek Walibi België! Met meer dan 40 attracties voor alle leeftijden. Van de Cobra tot de Vampire en de Pulsar ... De echte sensatiezoekers kunnen genieten van de snelste achtbanen en de kleintjes zullen zich vermaken in de vele familieattracties. Voor een adembenemend uitzicht over het park neem je plaats in de Daltontoren die je tot meer dan 70 meter laat stijgen! Ontdek met Tick'nBox alle spanning die Walibi België met zich meebrengt. Met deze Tick'nBox krijg je 2 tickets voor één dag in Walibi België. Plan jouw bezoek en voeg bezoekers of andere opties toe via www.ticknbox.com. Hiermee heb je toegang tot meer dan 100 partners en de keuze uit een grote selectie van wedstrijden, hotels, pretparken of shows. Tick’nBox is een officiële partner van WALIBI BELGIUM. Dit cadeau is 2 jaar geldig vanaf de aankoopdatum (of verleng gratis via de website) Dit is een product van het merk Tick’n Box. Een GiftForYou of Wonderbox beleveniscadeau kan niet worden omgeruild voor een product van Tick’n Box. De “Verlies & Diefstal Garantie” is niet van toepassing op dit product. Producten van het merk Tick’n Box komen niet in aanmerking voor commerciële acties of lopende acties. Tick’n Box kan niet worden betaald met een Tegoed.

Geldig tot 31/05/2026

Aantal

Digitaal cadeau - à la minute bezorgd

of plan het digitale bezorgmoment

Personaliseer jouw cadeau met

  • Persoonlijke video bodschap
  • Persoonlijke boodschap

Ontdek Walibi België! Met meer dan 40 attracties voor alle leeftijden. Van de Cobra tot de Vampire en de Pulsar ... De echte sensatiezoekers kunnen genieten van de snelste achtbanen en de kleintjes zullen zich vermaken in de vele familieattracties. Voor een adembenemend uitzicht over het park neem je plaats in de Daltontoren die je tot meer dan 70 meter laat stijgen! Ontdek met Tick'nBox alle spanning die Walibi België met zich meebrengt.

Met deze Tick'nBox krijg je 2 tickets voor één dag in Walibi België.

Plan jouw bezoek en voeg bezoekers of andere opties toe via www.ticknbox.com. Hiermee heb je toegang tot meer dan 100 partners en de keuze uit een grote selectie van wedstrijden, hotels, pretparken of shows.

Tick’nBox is een officiële partner van WALIBI BELGIUM.

Dit cadeau is 2 jaar geldig vanaf de aankoopdatum (of verleng gratis via de website)

Dit is een product van het merk Tick’n Box. Een GiftForYou of Wonderbox beleveniscadeau kan niet worden omgeruild voor een product van Tick’n Box. De “Verlies & Diefstal Garantie” is niet van toepassing op dit product. Producten van het merk Tick’n Box komen niet in aanmerking voor commerciële acties of lopende acties. Tick’n Box kan niet worden betaald met een Tegoed.