GiftForYou. Altijd een leuk cadeau!

GiftForYou gekregen?

Yip Kappers

Eindhoven

Adres
Meerzand 14
5658 LJ Eindhoven
(040) 235 15 13
NL
Overzicht | Vorige | Volgende
  • Een Italian Shave van 40 minuten

  • En een pre-shave behandeling bestaande uit een warm kompres, inzepen met scheerzeep, scheren met open scheermes, verneveling met koud water, gezichtsmassage, aluin behandeling en aftershave

  • Voor één persoon

Yip Kappers
‘Your Identity, Our Passion’ is de visie van Yip Kappers in Eindhoven. In 2013 opende de zaak een nieuwe haarstudio, genaamd ‘Schaars’, naast haar al twintig jaar bestaande zaak in Veldhoven. De twee zaken begonnen als twee verschillende identiteiten, maar in 2015 kregen zij samen één identiteit, namelijk Yip Kappers.

Yip legt zijn focus op kwaliteit. Bij Yip werken dan ook professionals die de fijne kneepjes van het vak goed onder de knie hebben. Continu trainen, leren van nieuwe technieken en het bijhouden van de laatste trends op het gebied van kleuren en knippen. In gesprek gaan met klanten om naar hun behoeften en wensen te luisteren. Op deze manier ga je bij Yip nooit weg met een onbevredigd gevoel.

Yip Kappers heeft een passie voor ambacht en hand- en maatwerk. De ouderwetse scheerzeep- en kwast en de Safety Razor is dan ook bij Yip Kappers niet weg te slaan. Wil je je even man voelen, een momentje voor jezelf? Breng dan zeker een bezoek aan Yip Kappers!

Parkeergelegenheid
Ja, tegen betaling (eerste twee uur gratis)

Openingstijden
Maandag: 10.00 – 17.30 uur
Dinsdag: 08.30 – 20.00 uur
Woensdag: 08.30 – 17.30 uur
Donderdag en vrijdag: 08.30 – 20.00 uur
Zaterdag: 08.00 – 17.00 uur

Uitsluitend telefonisch reserveren. Zonder afspraak is ook mogelijk! 

Yip Kappers Yip Kappers Yip Kappers Yip Kappers
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons actuele aanbod en leuke acties.