GiftForYou. Altijd een leuk cadeau!

GiftForYou gekregen?

La Pelle

Nijmegen

Adres
Driehuizerweg 346
6525 PN Nijmegen

NL
Overzicht | Vorige | Volgende
  • Een Perfect Beauty behandeling, bestaande uit microdermabrasie, vacutronic en ultrageluid

  • Voor één persoon

  • In overleg kan er ook voor een andere belevenis gekozen worden

  • Let op! Uitsluitend reserveren per afspraakformulier via www.lapelle.nl volgens de stappen hieronder en vergeet je geprinte e-ticket niet mee te nemen naar de locatie (zonder e-ticket geen behandeling mogelijk)

In 2015 heeft La Pelle de GiftForYou award voor 'Beste Beautysalon' in de provincie Gelderland ontvangen!

La Pelle
La Pelle Salon voor Schoonheid & Voeding in Nijmegen biedt een totaalpakket voor de verzorging van je hele lichaam. Bijzonder aan deze salon is dat er persoonlijke aandacht is voor iedere klant. Zowel mannen als vrouwen van alle leeftijden kunnen hier terecht.

De salon is specifiek ook gericht op huidverbetering. Er zijn diverse huidverbeteringsbehandelingen mogelijk waarmee bijvoorbeeld acné, couperose, wratjes en pigmentvlekken worden behandeld. Bekijk hier voor- en nafoto's van de huidverbeteringsbehandelingen van La Pelle. In een ontspannen sfeer wordt de tijd genomen om samen met jou de behandeling af te stemmen op jouw wensen en jouw huid. Professionaliteit en tevreden klanten staan hoog in het vaandel. De specialiste volgt alle ontwikkelingen in haar vak op de voet en bezoekt regelmatig cursussen. Klanten voelen zich altijd snel op hun gemak en waarderen de eerlijke adviezen. Uitstekende producten in combinatie met professionaliteit, deskundigheid en aandacht voor je wensen zorgt ervoor dat je tevreden de salon verlaat en graag weer terugkomt.

Ook kun je bij La Pelle terecht voor een Apilusbehandeling. Een apilus is een veelzijdig elektrisch apparaat, waarbij je de volgende onderdelen kunt behandelen: het definitief verwijderen van alle haren (niet in een eenmalige behandeling), couperose (ontsierende rode adertjes in het gezicht) verwijderen, wratten behandelen en epitheelwoekeringen (huidskleurige bobbeltjes vaak voorkomend in het gelaat) behandelen.

Let op! Je kunt alleen reserveren via de website. Onderaan deze pagina vind je de stappen voor het reserveren!

Faciliteiten
Gezichtsbehandelingen
Lichaamsbehandelingen
Definitief ontharen
Gratis parkeergelegenheid

Openingstijden*
Maandag & dinsdag: 10.00 - 16.00 uur
Woensdag: gesloten
Donderdag & vrijdag: 10.00 - 16.00 uur
Zaterdag & zondag: gesloten

*Je kunt alleen een reservering plaatsen als je onderstaande stappen doorloopt:

  1. Bevestig deze locatie en ontvang een e-ticket van GiftForYou.
  2. Reserveer vervolgens met de E-ticketcode via www.lapelle.nl door op het GiftForYou logo te klikken en vervolgens het digitale afspraakformulier in te vullen
  3. Binnen 24 uur krijg je een reactie terug van La Pelle.
  4. Neem je geprinte E-ticket mee naar de locatie als betaalbewijs.
  5. Wil je je afspraak annuleren of een datum wijzigen? Doe dit dan uiterlijk twee werkdagen van tevoren per afspraakformulier op www.lapelle.nl.
La Pelle La Pelle La Pelle La Pelle