GiftForYou. Altijd een leuk cadeau!

GiftForYou gekregen?

Spirituele Praktijk Miraja

Haarlem

Adres
Belgielaan 20
2034 AX Haarlem
+31 (0)6 46 356 221
NL
Overzicht | Vorige | Volgende
  • Een Healing van 30 minuten

  • Voor één persoon

Spirituele Praktijk Miraja
Bij Spirituele Praktijk Miraja in Haarlem kun je terecht voor verschillende behandelingen, cursussen en workshops op het gebied van healing (Reiki, Shambhala, Miraja Soul Energy), reading en nog veel meer. Dit de perfecte plek voor coaching, healing en je spirituele ontwikkeling.

Ontdek wat een healing voor je lichaam kan betekenen. Tijdens een krachtige healing met Egyptisch tintje worden jouw chakra’s en je aura wederom op elkaar afgestemd en zo in balans gebracht. Voorafgaand aan de healing vindt er een persoonlijk gesprek plaats zodat er gekeken kan worden wat de beste healingsvorm voor jouw lichaam is en aan welke onderwerpen er tijdens de healing gewerkt mag worden.

Een healing werkt goed tegen stress, geeft rust en laat blokkades verminderen dan wel verdwijnen. Het lichaam wordt voorzien van nieuwe energie, waardoor je fysieke en emotionele welzijn toeneemt, de geest tot rust komt en indien gewenst je spirituele ontwikkeling wordt ondersteund. Na afloop van de Healing zal je ontspannen zijn en je krachtig voelen.

Let op! Graag reserveren via mail!

Faciliteiten
Healing
Kaartleggen

Openingstijden
Maandag t/m zaterdag: 10.00 - 20.00 uur 

Spirituele Praktijk Miraja Spirituele Praktijk Miraja Spirituele Praktijk Miraja Spirituele Praktijk Miraja
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons actuele aanbod en leuke acties.