GiftForYou. Altijd een leuk cadeau!

GiftForYou gekregen?

Café Restaurant The Talk

Tilburg

Adres
Heuvel 20
5038 CP Tilburg
+31 (0)13 5810223
NL
Overzicht | Vorige | Volgende
  • Een fles huiswijn (wit, rood of rosé)

  • Met een portie bitterballen

  • Voor twee personen

Café Restaurant The Talk
Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat kun je genieten bij Café Restaurant The Talk in het centrum van Tilburg. Het pas gerenoveerde café is stijlvol en gezellig ingericht. Ook buiten is het het hele jaar door goed toeven bij The Talk. In de winter zit je knus op het overdekte en verwarmde terras en in de zomer geniet je van de zon op het diepe terras grenzend aan de fonteinen op het mooie Heuvelplein.

De uitgebreide menukaart biedt je een ruime keuze aan vis-, vlees- en vegetarische internationale gerechten. Bij de gerechten worden altijd seizoensgroenten geserveerd. Naast de à la carte kaart is het ook mogelijk om te kiezen voor een van de driegangenmenu’s. Daarnaast is het lunchmenu van The Talk zeer divers; van lekkere broodjes en uitsmijters tot kleine hoofdgerechten voor wie van een warme lunch houdt. Liever alleen een kopje koffie of thee met iets lekkers of een gezellige borrel? Dat behoort ook zeker tot de mogelijkheden.

Keuken
Internationaal

Speciale wensen
Glutenvrije maaltijd*
Vegetarische maaltijd*
Lactosevrije maaltijd*
Kindermenu

*Graag aangeven bij de reservering.

Faciliteiten
Bar
Restaurant
Terras

Openingstijden
Maandag t/m woensdag: 09.00 – 00.00 uur
Donderdag t/m zaterdag: 09.00 – 01.00 uur
Zondag: 09.00 – 00.00 uur

Café Restaurant The Talk Café Restaurant The Talk Café Restaurant The Talk Café Restaurant The Talk Café Restaurant The Talk Café Restaurant The Talk