GiftForYou. Altijd een leuk cadeau!

GiftForYou gekregen?

Het Raedthuys

Sint Maartensdijk

Adres
Markt 2
4695 CE Sint Maartensdijk
+31 (0)166 662626
NL
Overzicht | Vorige | Volgende
  • Een fles wijn van de kaart naar keuze (open) en een karafje water

  • Met een amuse

  • Voor twee personen

Het Raedthuys
Het voormalige gemeentehuis Het Raedthuys in het Zeeuwse Sint Maartensdijk is in de hernieuwde manifestatie als  4-sterren hotel-restaurant een uitgelezen mogelijkheid om te genieten! Het monumentale pand, de ligging aan de markt in het pittoreske dorpscentrum, de Oosterschelde en het rustieke Zeeuwse boerenland op loopafstand geven het Raedthuys iets bijzonders.
Je wordt hier warm welkom geheten in een huiselijke sfeer met sfeermuziek op de achtergrond dat bestaat uit Jazz, franse chansons, pianomuziek en een vleugje lounge.

Met het Raedthuys wil het personeel graag je verwachtingen overtreffen door een goede harmonie tussen prijs, kwaliteit en de totale presentatie en beleving. Vanuit het niets ontstaan hier vaak spontane en bijzondere creaties, die je terug zult vinden op de menukaart. Onze chef-kok bereidt typische streekgerechten en maakt zoveel mogelijk gebruik van plaatselijke leveranciers. Naast lunchen en dineren kun je hier ook ontspannen genieten van een heerlijke High Tea met zoete en hartige lekkernijen.

Keuken
Internationaal

Faciliteiten
Restaurant
Bar
Terras
Wellness

Openingstijden
Maandag t/m zondag: 12:00 - 22:00 uur

Het Raedthuys Het Raedthuys Het Raedthuys Het Raedthuys Het Raedthuys Het Raedthuys