GiftForYou. Altijd een leuk cadeau!

GiftForYou gekregen?

Rubens Proeflokaal

Utrecht

Adres
Nieuwegracht 197
3512 LN Utrecht
+31 (0)30 2302063
NL
Overzicht | Vorige | Volgende
  • Een fles bubbels met diverse kazen

  • Voor twee personen

  • Let op! Reserveren is verplicht

Rubens Proeflokaal
Aan de Utrechtse Nieuwegracht bevindt zich Rubens Proeflokaal. Hier komt men om te genieten van heerlijke en bijzondere wijnen in een gezellige ambiance.

Proeverijen
Hier wordt een twintigtal wijnen en whisky's geschonken waarvan je tijdens een leuke proeverij uitleg krijgt over alle aspecten van het proeven, bereidingswijze, herkomst en tradities. Ook vind je hier de lekkerste port, jenever, bieren, Hollands gedistilleerd, cognac en champagne. In het kleine proeflokaal ben je in de bekwame handen die je zullen laten genieten van deze uiteenlopende en heerlijke dranken. Ontdek hier je favoriete wijn of whisky en leer deze onderscheiden van andere wijnen en whisky's. Leerzaam en gezellig!

Café
Op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag dient Rubens Proeflokaal als café voor iedereen die lekker wil genieten van het weekend onder het genot van een drankje. Een goed glas wijn en de gezellige ambiance zorgen ervoor dat het café zo geliefd is in Utrecht.

Faciliteiten
Bar
Proeverij

Openingstijden
Donderdag t/m zaterdag van 16.00 tot 00.00 uur
Zondag van 15.00 tot 20.00 uur

Let op! Reserveren is noodzakelijk. Op die manier hebben de medewerkers van Rubens Proeflokaal alle tijd om je de aandacht te geven die nodig is. 

Rubens Proeflokaal Rubens Proeflokaal Rubens Proeflokaal Rubens Proeflokaal