GiftForYou. Altijd een leuk cadeau!

GiftForYou gekregen?

Het Wapen van Ameide

Ameide

Adres
Benedendamstraat 3
4233 EN Ameide
+31 (0)183 601308
NL
Overzicht | Vorige | Volgende
  • Een chocoladebelevenis voor twee personen bestaande uit warme chocolademelk met verse slagroom, brownie, diverse bonbons en choco bavarois met slagroom.

  • Of een borrel voor twee, bestaande uit een heerlijke fles Angelo huiswijn (wit, rood of rosé) met diverse kleine hartigheden.

  • Of een uitje voor twee, bestaande uit koffie of thee met apfelstrudel, fietsroute van de omgeving, borrel met bitterballen na afloop.

Het Wapen van Ameide
Fraai gelegen in de Alblasserwaard langs rivier de Lek ligt het oude stadje Ameide. Hier vind je direct naast de Dam en de Voorstraat, vlakbij het oude stadhuis uit 1644 en vele prachtige patriciershuizen, het sfeervolle eetcafé-restaurant Het Wapen van Ameide. In het restaurant voel je je direct welkom en kun je genieten van heerlijke gerechten onder het genot van een goed glas wijn of een fris glas bier. Op de kaart vind je voor ieder wat wils met gerechten als gegrilde zalmfilet, varkenshaas, pizza's en mosselen.

In het bruine dorpscafé, 't Schuurtje, geniet je van alle gezelligheid en een hapje en een drankje onder het genot van knisperend houtvuur. In de Wapenzaal worden regelmatig gezellige thema-avonden georganiseerd zoals de Spaanse avond met een groots Spaans buffet en Spaanse livemuziek.

Let op! Er kan maar één beleveniscadeau per tafel worden ingeleverd.

Keuken
Hollands
Internationaal

Speciale wensen
Vegetarische maaltijd
Kindermenu

Faciliteiten
Invalidentoilet
Bar
Restaurant
Terras

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 10.00 - 00.00 uur
Zaterdag: 10.00 - 02.00 uur
Zondag: 10.00 - 22.00 uur

Het Wapen van Ameide Het Wapen van Ameide Het Wapen van Ameide Het Wapen van Ameide