GiftForYou. Altijd een leuk cadeau!

GiftForYou gekregen?

Moniex IJssalon

Bakel

Adres
Dorpsstraat 14a
5761 BN Bakel
+31 (0)492 785173
NL
Overzicht | Vorige | Volgende
  • Een chocoladebelevenis bestaande uit een drankje naar keuze (koffie, thee, cappuccino of warme chocolademelk), een etagère met bonbons en brownies, een ijscoupe bestaande uit 2 bolletjes ijs aangekleed met slagroom en een sausje. Als extraatje ontvang je een doosje bonbons voor mee naar huis.

  • OF een mini High Tea bestaande uit een potje thee met een etagère met chocoladelekkernijen en een ijscoupe naar keuze met twee bollen en een warme Luikse wafel met slagroom.

  • Voor twee personen.

Moniex IJssalon
In het mooie landelijk gelegen dorpje Bakel vind je Moniex IJssalon. Hier stap je de kleurrijke wereld van ijs, chocolade en andere lekkernijen binnen om vervolgens te genieten van de gastvrijheid in huiselijke sfeer.

Bij Moniex wordt het ijs in de ijskeuken op ambachtelijke wijze bereid. Neem binnen plaats aan de koffiebar of aan één van de tafels. Bij mooi weer geniet je buiten op het gezellige terras waar je uitkijkt over het dorpsplein waar de Willibrorduskerk het centrum van Bakel markeert. Ook de omgeving van Bakel is een feestje op zich. Trek eropuit voor prachtige fiets- en wandeltochten. Op een steenworp afstand ligt bijvoorbeeld de bosrijke Stippelberg of net iets verder de mooie natuur van de Peel. Gegarandeerd genieten dus bij Moniex!

Keuken
IJssalon

Faciliteiten
Terras

Openingstijden
Kijk voor de actuele openingstijden op www.moniexijssalon.nl.

Moniex IJssalon Moniex IJssalon
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons actuele aanbod en leuke acties.