GiftForYou. Altijd een leuk cadeau!

GiftForYou gekregen?

Tante Truus

Almere

Adres
Marktmeesterstraat 141-143
1315 GD Almere
+31 (0)36 5330533
NL
Overzicht | Vorige | Volgende
  • Ontbijt voor twee, bestaande uit vers sinaasappelsap, koffie/thee, verschillend aanbod van broodjes, verschillend aanbod van beleg en een eitje. Voor twee personen.

  • Of een borrel voor twee, bestaande uit een fles wijn, een karaf water en een borrelhap. Voor twee personen.

  • Of een verrassing met chocolade voor twee personen.

Tante Truus
Tante Truus is een winkel en lunchroom met een bijzonder karakter. Je kunt er winkelen, eten en drinken, maar je kunt er ook genieten van de kunst of even lekker bijkletsen. Het is een bijzondere plaats omdat er mensen werken met een verstandelijke handicap.Tante Truus biedt deze mensen nieuwe perspectieven door ze werkervaring te laten opdoen. Door het directe contact met klanten en gasten en het werken in een team, groeien ze langzaamaan naar meer zelfstandig functioneren.

In de lunchroom kun je terecht voor warme en koude dranken, gebak en kleine gerechten. Maar ook voor complete lunches en heerlijke salades ben je hier aan het juiste adres. Men streeft ernaar om alle gerechten op een originele manier te presenteren, maar wel vanuit de oorspronkelijke receptuur. Bij mooie zomerse dagen kun je ook buiten plaatsnemen op het zonnige terras. Ervaar zelf dit unieke bedrijf!

Keuken
Open keuken

Speciale wensen
Glutenvrije maaltijd
Vegetarische maaltijd
Kindermenu

Faciliteiten
Restaurant
Terras
Invalidentoilet
Airconditioning

Openingstijden
Maandag: 11.00 - 17.00 uur
Dinsdag t/m zaterdag: 09.00 - 17.00 uur
Zondag: gesloten

Tante Truus Tante Truus Tante Truus Tante Truus