GiftForYou. Altijd een leuk cadeau!

GiftForYou gekregen?

Grand Café de Hofhouding

Buren

Adres
Onderdreef 1A
4116 CC Buren
+31 (0)344 572288
NL
Overzicht | Vorige | Volgende
  • Een hoffelijke lunch voor twee personen bestaande uit soep, luxe belegd piramide broodje met zalm, brie of ham, broodje met Van Dobben croquet en koffie/thee of melk/jus d’orange.

Grand Café de Hofhouding
Bij Grand Café de Hofhouding ben je aan het juiste adres voor een perfect kopje Segafredo koffie met een heerlijk stuk Betuws appelgebak. Maar De Hofhouding is meer. Veel meer! 

Wat de Hofhouding echt uniek maakt is de prachtige ambiance van de oude smederij uitgevoerd met frisse kleuren en ideale relaxmogelijkheden. En natuurlijk de perfecte ligging van "Het mooiste terras van de Regio" aan de Onderdreef aan de rand van het pittoreske Buren in de Betuwe. Hier worden de lekkerste hoffelijkheden geserveerd en word je verrast met de heerlijkste bieren.

Want naast het Jupiler en het Primium bier ‘Hertog jan’ worden bij de Hofhouding ook tal van andere bieren geschonken. Ook echte Skuumkoppe uit Texel mag niet ontbreken en natuurlijk niet te vergeten het eigen pilsener ‘Hofke Bier. Het bier van Buren’. Ook als je van een wijntje houdt stelt de Hofhouding je niet teleur. Geserveerd in de juiste glazen op de perfecte temperatuur geniet je hier van Italiaanse, Franse en Spaanse wijnen. Daarbij staat de Hofhouding voor kwaliteit en gemak. Hier word je als gast centraal gesteld zodat je optimaal kunt genieten.

Keuken
Hollands

Speciale wensen
Vegetarische maaltijd
Kindermenu

Faciliteiten
Bar
Restaurant
Terras

Openingstijden
Maandag en woendag: gesloten
Dinsdag, donderdag en vrijdag t/m zondag: 10:00 tot 18:00 uur

Grand Café de Hofhouding Grand Café de Hofhouding Grand Café de Hofhouding Grand Café de Hofhouding