GiftForYou. Altijd een leuk cadeau!

GiftForYou gekregen?

Beach Break

Noordwijk aan Zee

Adres
Zeereep, strandafrit 21 106
2022 NW Noordwijk aan Zee
+31 (0)6 34139038
NL
Overzicht | Vorige | Volgende
  • Een surfles (2 uur) inclusief materiaal, kleedkamer en warme douche na afloop

  • Daarna kun je de hele dag gebruik maken van een surfplank, SUP of kayak

  • Voor twee personen

  • Let op! Zwemdiploma verplicht

Beach Break
Pure vrijheid en adrenaline ervaren? Bij Beach Break in Noordwijk aan Zee ben je aan hét adres voor al jouw stoere watersporten. Zowel jong als oud, ervaren en onervaren, beleeft hier gegarandeerd een fantastische dag. Leer de Noordzee op een leuke manier kennen als geen ander!

Denk aan diverse watersporten zoals kiten, suppen, surfen en kayaken die je bij Watersportcentrum Beach Break kunt beoefenen. Ben je in voor een rustigere watersport? Dan ga je voor suppen; geniet van de mooie omgeving en peddel over de golven op een extra grote surfplank. Hou je toch van meer adrenaline? Dan is kiten jouw waterport; op een board word jij vooruit getrokken door een megagrote kite! Uiteraard beoefen je iedere watersport onder begeleiding van de professionals van Beach Break. Bovendien is het materiaal van goede kwaliteit waardoor je je extra veilig voelt.

Nadat je je portie actie hebt gehad, ben je waarschijnlijk toe aan even bijkomen met een drankje en/of hapje. Bestel bijvoorbeeld een lekker biertje aan de bar of geniet nog even na op het terras met een lekkere lunch. Je begeeft je trouwens tussen iedereen die ook verknocht is geraakt aan watersporten en de relaxte beachvibe. Geniet ervan! 

Faciliteiten
Douches
Kleedkamers
Kluisjes
Terras
Bar
Parkeergelegenheid op de Bosweg of op het Wantveld

Openingstijden 
Kijk hier voor de actuele openingstijden.

Beach Break Beach Break Beach Break Beach Break Beach Break
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons actuele aanbod en leuke acties.