GiftForYou. Altijd een leuk cadeau!

GiftForYou gekregen?

Club Actif

Blier-Erezee

Adres
Rue du T.T.A 1
B 6997 Blier-Erezee
+32 (0) 86 456 330
BE
Overzicht | Vorige | Volgende
  • Eropuit voor twee, bestaande uit een halve dag ATB-huur voor twee personen inclusief Club Actif Bidon (mag de gast houden) en energydrank.

Club Actif
De oorsprong van de naam van deze rivier ligt in het Keltische woord 'urd'. Dit betekent 'stenige rivier' of 'snelle stroom'. Grote delen van de rivier zijn alleen te voet of per kajak te bereiken. Je vind hier echter niet alleen imposante rotsen en woeste beken, ook lieflijke bos- en weidelandschappen bepalen de aanblik van het gebied.

Belevenis
Vanuit een kano geniet u van de rust en van het geluid van het stromende water van de rivier de Ourthe. Het traject dat je aflegt loopt vanaf het plaatsje Jupille naar Hampteau en is ongeveer tien kilometer lang. Je vaart stroomafwaarts door het meestal rustieke waterlandschap. Soms moet je echter plotseling hard werken, als je in een stroomversnelling terecht komt. Je kunt kiezen uit één tweepersoons- of twee eenpersoons kano's.

Openingstijden
Elk weekend van april tot en met oktober op afspraak.
Let wel op dat een kanotocht altijd onder voorbehoud is van de waterstand, in overleg kan een alternatief samengesteld worden.

Je reserveert voor dit arrangement bij Club Actif in de Ardennen: +32 (0)86 456 330

Club Actif Club Actif Club Actif
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons actuele aanbod en leuke acties.