GiftForYou. Altijd een leuk cadeau!

GiftForYou gekregen?

Curlingbaan Zoetermeer

Zoetermeer

Adres
Van der Hagenstraat 20
2722 NT Zoetermeer
+31 (0)79 3305065
NL
Overzicht | Vorige | Volgende
  • Een Olympische Curlingclinic

  • Gegeven door een Nederlandse Curlingtopper

  • Voor twee personen

Curlingbaan Zoetermeer
Curlingbaan Zoetermeer is de enige echte curlingaccommodatie van Nederland en van de Benelux. Deze accommodatie beschikt over maar liefst drie officiële wedstrijdbanen. Curling wordt al sinds de jaren zeventig gespeeld in Nederland. Gelukkig groeit de populariteit als Olympische sport gestaag en leren steeds meer mensen deze prachtige sport kennen. In het kort kan curling omschreven worden als een ijssport waarbij het vooral op precisie en controle aankomt. Het is een sport, die zowel competitief als recreatief gespeeld wordt door jong en oud. Hoewel het bereiken van een zeer hoog niveau jaren van training vergt, kan een beginner toch al snel geweldige stenen leggen en veel plezier aan de sport beleven!

Bij curlingbaan Zoetermeer kun je ook terecht om de beginselen van curling onder de knie te krijgen. Ja zal zien dat je al snel verknocht bent aan deze bijzondere wintersport. Tijdens een clinic curling word je door een echte curlingtopper ingewijd in de kunsten van curling. De clinic gaat van start met een uitgebreide uitleg op het ijs. Uiteindelijk ga je zelf aan de slag en verricht je op één van de wedstrijdbanen het nodige veegwerk en leer je al gauw de perfecte steen te spelen.

Faciliteiten
Gratis parkeren
Omkleedruimte
Bar

Openingstijden
September t/m maart
Dagelijks van 09:00 tot 23:00 uur

Let op! Je GiftForYou is alleen te verzilveren op tijdens de Special Sunday Clinics (12.00 - 14.00 uur) op de volgende data (op basis van beschikbaarheid):
3 september 2017
1 oktober 2017
5 november 2017
3 december 2017
7 januari 2018
4 februari 2018
18 maart 2018 

Curlingbaan Zoetermeer Curlingbaan Zoetermeer Curlingbaan Zoetermeer Curlingbaan Zoetermeer
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons actuele aanbod en leuke acties.