GiftForYou. Altijd een leuk cadeau!

GiftForYou gekregen?

Hampshire Hotel – Zuid-Drenthe

Erica

Adres
Amsterdamscheveldlaan 9
7887 VD Erica
+31 (0)591 324466
NL
Overzicht | Vorige | Volgende
  • Dagentree voor het wellnesscentrum

  • Inclusief een kopje koffie of thee en een lekkernij bij ontvangst

  • Voor twee personen

Hampshire Hotel – Zuid Drenthe
In de rustige, prachtige omgeving van het Amsterdamsche Veld vlak bij Emmen ligt Hampshire Hotel – Zuid Drenthe. Hier kom jij letterlijk helemaal tot rust. Laad je lekker op en geniet van een heerlijke dag in het wellnesscentrum. . Geniet in de sauna en neem daarna plaats in het restaurant voor een gerecht uit de biologische keuken.

In Hampshire Hotel – Zuid-Drenthe wordt veel aandacht geschonken aan duurzaamheid en milieu. Dit hotel is dan ook een van de meest duurzame hotels in Nederland. Dit is te zien in de duurzame energie, het biologische eten, en de gebruikte bouwmaterialen. Wanneer je na een dagje eropuit terug komt in het hotel ontspan je in de sauna of het stoombad. Daarnaast beschikt het hotel ook nog over een lichttherapiedouche, beautysalon, voetbaden en relaxruimtes. Heb je nog energie over? Leef je dan uit in de fitnessruimte! 

Faciliteiten
Beautybehandelingen
Finse sauna
Fitness
Hammam 
Stoomcabine
Voetenbad
Douchecabines
Lichttherapie
Gratis parkeergelegenheid
WiFi

Hampshire Hotel – Zuid-Drenthe Hampshire Hotel – Zuid-Drenthe Hampshire Hotel – Zuid-Drenthe Hampshire Hotel – Zuid-Drenthe Hampshire Hotel – Zuid-Drenthe Hampshire Hotel – Zuid-Drenthe
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons actuele aanbod en leuke acties.