GiftForYou. Altijd een leuk cadeau!

GiftForYou gekregen?

Sushi Time

Amsterdam

Adres
Strawinskylaan 85
1077 XW Amsterdam
+31 (0)20 5753200
NL
Overzicht | Vorige | Volgende
  • All you can enjoy sushi

  • OF vrije keuze van de Hanbun Hanbun kaart (tot een €45,- in totaal)

  • Inclusief een drankje naar keuze (bier, wijn of fris) per persoon

  • Voor twee personen

Sushi Time WTC
De echte sushi-liefhebber moet hier zijn! Bij Sushi Time in Amsterdam-Zuid kun je in een stijlvolle omgeving de lekkerste sushi eten, terwijl het drukke zakenleven van de Amsterdamse Zuidas zich onder je afspeelt. Het restaurant bevindt zich in de G-Toren van het WTC gebouw. Het restaurant is een grote hit bij mensen die op de Zuidas werken en dat zegt genoeg. Hier wordt topkwaliteit sushi geserveerd waar mensen voor terug blijven komen. Zowel het Old School assortiment met de klassiekers als het Fusion assortiment met de New Style gerechtjes zijn gewild. Deze lekkere gerechten komen voorbij op een lopende band. De sushi wordt op gekleurde bordjes gepresenteerd. De kleuren staan voor een bepaalde waarde zodat je precies kan zien voor hoeveel geld je sushi hebt gegeten. Ook de sushi plateau’s zijn een klein feestje.

Op donderdag en vrijdag kun je terecht voor de Hanbun Hanbun kaart. Dat is sushi eten voor de echte liefhebbers. Hanbun Hanbun betekent half half in het Japans, oftewel lekker samen delen. Zo kan je dus nóg meer lekkere sushi proeven.

Keuken
Japans

Speciale wensen
Gluten vrije maaltijd
Vegetarische maaltijd
Kindermenu

Faciliteiten
Airconditioning
Parkeergelegenheid (tot 19:00 uur betaald parkeren in Q-park)

Openingstijden
Maandag t/m woensdag: 11.30 - 19.00 uur 
Donderdag en vrijdag: 11.30 - 21.00 uur 
Zaterdag en zondag: gesloten

Let op! Op maandag en vanaf woensdag tot en met vrijdag kan je tot 15.00 uur terecht voor de lunch, diner is alleen mogelijk op donderdag- en vrijdagavond.

Sushi Time Sushi Time Sushi Time Sushi Time