GiftForYou. Altijd een leuk cadeau!

GiftForYou gekregen?

Grand Café Restaurant Vitesse

Scheveningen

Adres
Strandweg 19
2586 JK Scheveningen
+31 (0)70 3547179
NL
Overzicht | Vorige | Volgende
  • Een kopje koffie of thee per persoon

  • Met ieder een heerlijk gebakje

  • Voor twee personen

  • Graag van tevoren reserveren

Grand Café Restaurant Vitesse
Op de altijd gezellige boulevard van Scheveningen vind je Grand Café Restaurant Vitesse. Recht onder het Kurhaus is dit succesvolle restaurant al sinds 1995 te vinden.

Een heerlijk dagje doorbrengen in Scheveningen? Dan kan een bezoekje aan Grand Café Restaurant Vitesse zeker niet ontbreken. Dagelijks is het grandcafé geopend vanaf het ontbijt tot aan middernacht. Smul van een heerlijke lunch, klets gezellig bij onder het genot van een kopje koffie of een borreltje of proef diverse gerechten tijdens een uitgebreid diner.

Neem plaats in het knusse grandcafé met zijn gezellige inrichting of in de prachtige serre met uitzicht op zee en geniet van al het lekkers dat de menukaart te bieden heeft. Wat dacht je bijvoorbeeld van een Scheveningse visschotel, een uitgebreid zeebanket of vers gebraden kip? Er zit altijd wel iets bij naar jouw wens!

Let op! Graag van tevoren reserveren.

Keuken
Hollands

Speciale wensen
Vegetarische maaltijd
Kindermenu

Faciliteiten
Bar
Restaurant
Terras
Rolstoelvriendelijk

Openingstijden
Dagelijks: 08.00 - 00.00 uur

Grand Café Restaurant Vitesse Grand Café Restaurant Vitesse Grand Café Restaurant Vitesse Grand Café Restaurant Vitesse Grand Café Restaurant Vitesse Grand Café Restaurant Vitesse Grand Café Restaurant Vitesse Grand Café Restaurant Vitesse
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons actuele aanbod en leuke acties.