GiftForYou. Altijd een leuk cadeau!

GiftForYou gekregen?

Actief Twente (Scooter)

Beuningen (Overijssel)

Adres
Denekamperstraat 49
7588 PS Beuningen (Overijssel)
+31 (0)6 57546225
NL
Overzicht | Vorige | Volgende
  • Drie Italiaanse scooters voor een hele dag (tussen 09.00 - 18.00 uur)

  • Een prachtige route door Twente

  • Incl. pech-onderweg service, exclusief brandstof

  • Scoorter dient afgetankt ingeleverd te worden

  • Extra personen zijn voordelig bij te boeken

Let op! Graag reserveren via www.actieftwente.nl/giftforyou.

Actief Twente
Bij Actief Twente kun je met twee personen een tocht maken door het prachtige Twente. In de jaren '60 was de scooter zeer geliefd en tegenwoordig herleeft dit vervoersmiddel zijn succesperiode. De scooter is mateloos populair bij zowel jong als oud. Vooral het Italiaanse design van de scooters van Actief Twente doet menig hart sneller kloppen. Het gaat bij je tocht niet om het bereiken van een eindpunt, het gaat erom dat je geniet van de tocht zelf. De Twentse natuur met al haar glooiingen en coulisselandschap is het perfecte decor voor deze tocht.

Actief Twente bevindt zich nabij het schitterende Landgoed Singraven tussen Denekamp en Ootmarsum. Naast een restaurant vind je op het landgoed bijzondere monumentale gebouwen, waaronder het statige Kasteel Singraven, het achterliggende Koetshuis en de eeuwenoude Watermolen.

Belevenis
Natuurlijk ben je bij Actief Twente vrij om zelf je route uit te stippelen. Een aanrader is een bezoek aan het kunstzinnige Ootmarsum. Dit stadje beschikt over schilderachtige pleintjes en prachtige oude stadsboerderijen. Of plan je route langs het Kasteel van Singraven en de oude watermolen. In Museum Huis Singraven vind je een uitgebreide kunstcollectie, stijlkamers en het Museum Natura Docet (het oudste regionaal natuurhistorisch museum in Nederland).

Faciliteiten
Restaurant
Bar
Terras
Parkeergelegenheid (gratis)

Openingstijden
Dagelijks van 09.00 - 18.00 uur

Actief Twente (Scooter) Actief Twente (Scooter) Actief Twente (Scooter) Actief Twente (Scooter)