GiftForYou. Altijd een leuk cadeau!

GiftForYou gekregen?

Kartcentrum Lelystad

Lelystad

Adres
Talingweg 89
8218 NX Lelystad
0320 284 021
NL
Overzicht | Vorige | Volgende
  • Een welkomstdrankje, twee heats karten in een sprinterkart (70 km/u) en één heat in een CRG (85 km/u), gevolgd door één heat in een Rotax (120 km/u) en een drankje na afloop voor twee personen

  • Of een welkomstdrankje, één heat in een sprinterkart en twee heats in een CRG voor vier personen

Ben jij een racemonster of ben je helemaal weg van actie en snelheid? Dan ben je bij Kartschool Lelystad aan het juiste adres! Kartschool Lelystad is een door de KNAF erkende kartschool die werkt met ervaren instructeurs op de nieuwe kartbaan van Kartcentrum Lelystad.

De kartbaan is in 2014 geheel gerenoveerd. Het nieuwe circuit is ontworpen door de ingenieur Franz Schreiner. Deze Oostenrijkse architect heeft veel ervaring met het ontwerpen van kartbanen. Omdat Kartcentrum Lelystad niet zomaar een kartbaan, maar een top-kartcircuit wil zijn, hebben zij bewust ervoor gekozen om het door een professional te laten uitvoeren. En dat heeft gewerkt! Een kartbaan van 735 meter lang, zeven meter breed en veel bochten waar ingehaald kan worden. Bochten die ook de ervaren kart-courerus ertoe dwingen het uiterste uit zichzelf te halen.

Faciliteiten
Airconditioning
Bar
Restaurant
Kleedkamers / douches
Kluisjes

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 10.00 – 18.00 uur
Zaterdag: 09.00 – 18.00 uur
Zondag: 09.00 – 18.00 uur

Kartcentrum Lelystad Kartcentrum Lelystad
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons actuele aanbod en leuke acties.