GiftForYou. Altijd een leuk cadeau!

GiftForYou gekregen?

Actief Twente (Fiets)

Beuningen (Overijssel)

Adres
Denekamperstraat 49
7588 PS Beuningen (Overijssel)
+31 (0)6 57546225
NL
Overzicht | Vorige | Volgende
  • Verken Twente op comfortabele eBikes met 7 versnellingen en fietstassen (tussen 09.00 - 18.00 uur)

  • Inclusief ontvangst met een een lekker kopje koffie, een Twente route en pech-onderweg service

  • OF huur van twee mountainbikes (29”) met fietshelm en koffie bij aankomst

  • Voor twee personen

  • Let op! Graag reserveren via www.actieftwente.nl/giftforyou

Let op! Graag reserveren via www.actieftwente.nl/giftforyou.

Twentefiets
Verken Twente op een tweewieler. Actief Twente is het adres voor het huren van een elektrische fiets of een tandem. Bij Actief Twente maak je een tocht door het prachtige Twente. Je ontvangt keurige nieuwe Gazelle fietsen, eBikes, kickbikes of een tandembike voor een hele dag of paar uur. Het gaat er bij deze tocht niet om het bereiken van een eindpunt, het gaat er vooral om dat je geniet van de tocht zelf. De Twentse natuur met al haar glooiingen en coulisselandschap is het perfecte decor voor deze tocht.

Je kunt bij Actief Twente nu ook een mooie tocht maken op een stevige moutainbike.Twente kent prachtige gebieden om te mountainbiken. Het glooiende gebied van De Lutte en Losser is een perfecte plek om op de mountainbike te ontdekken. Stap op een nieuwe mountainbike van het merk Focus. De mountainbikes zijn 29″ers, dus extra grote wielen voor meer snelheid bij minder krachtsinspanning. Ontdek Twente op een sportieve manier en huur een mountainbike.

Actief Twente bevindt zich nabij het schitterende Landgoed Singraven tussen Denekamp en Ootmarsum. Naast een restaurant vind je op het landgoed bijzondere monumentale gebouwen, waaronder het statige Kasteel Singraven, het achterliggende Koetshuis en de eeuwenoude Watermolen.

Belevenis
Met een duidelijke route ga je op pad met comfortabele of sportieve fietsen. Je fietst naar het kunststadje Ootmarsum of je maakt een mooie en sportieve tocht door Twente.

Faciliteiten
Restaurant
Bar
Terras
Parkeergelegenheid

Openingstijden
Dagelijks van 09.00 - 18.00 uur

Actief Twente (Fiets) Actief Twente (Fiets) Actief Twente (Fiets) Actief Twente (Fiets) Actief Twente (Fiets) Actief Twente (Fiets) Actief Twente (Fiets) Actief Twente (Fiets)
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons actuele aanbod en leuke acties.