GiftForYou. Altijd een leuk cadeau!

GiftForYou gekregen?

Stichting Wadloopcentrum Pieterburen

Lauwersoog

Adres
Haven 20
9976 VN Lauwersoog
+31 (0)595 528300
NL
Overzicht | Vorige | Volgende
  • Zwerven Paesens - Zoutkamperlaag. Dit is een drie uur durende wadloopzwerftocht van 10 kilometer. De tocht begint vanuit de pittoreske vissersdorpjes Paesens- Moddergat aan de Friese Waddendijk. De goed begaanbare tocht gaat langs een gevarieerd geulengebied met vaak bijzondere vogels. De gidsen nemen de tijd om u hier alles over te vertellen. Inclusief een maaltijd van streekgerechten.

Stichting Wadloopcentrum Pieterburen
In de jaren ’60 en ’70 werd wadlopen mateloos populair. Sindsdien heeft Stichting Wadloopcentrum Pieterburen al tienduizenden nieuwsgierige mensen mee op ontdekkingstocht genomen. Bent u de volgende?Natuurlijk kunt u bij Stichting Wadloopcentrum Pieterburen nog steeds terecht voor de traditionele wadloopoversteken. Maar er is meer: tegenwoordig wordt het wadlopen steeds meer een echte belevenis, waarbij het wadlopen wordt gecombineerd met bijvoorbeeld varen, een eilandbezoek, zeehonden kijken of een streekmaaltijd.

Belevenis
Zowel voor de ervaren wandelaar of wadliefhebber als voor de beginner of voor kinderen biedt Stichting Wadloopcentrum Pieterburen volop mogelijkheden. U kunt er terecht voor een oversteek naar de eilanden Ameland en Schiermonnikoog. Maar ook voor kortere zwerftochten langs de kustlijn zijn er volop mogelijkheden. Voor ieder wat wils dus en altijd een unieke ervaring voor zowel jong als oud!

Faciliteiten
Wadlopen
Varen

Openingstijden
Wadloopseizoen: van 1 mei tot 15 oktober
Zie voor data en tijden de wadloopagenda op www.wadlopen.com

Stichting Wadloopcentrum Pieterburen Stichting Wadloopcentrum Pieterburen Stichting Wadloopcentrum Pieterburen Stichting Wadloopcentrum Pieterburen