GiftForYou. Altijd een leuk cadeau!

GiftForYou gekregen?

Ziza Consultancy

Maastricht

Adres
Pierre Dresenstraat 8
6226 DL Maastricht
+31 (0)6 25 17 44 33
NL
Overzicht | Vorige | Volgende
  • Workshop mindmappen

  • of Ziza vriendinnenavond met wijn, bier of fris

  • of Workshop creatief denken met koffie en wat lekkers

Let op! Vanaf 12 december 2017 is het niet meer mogelijk om hier je e-ticket te verzilveren!

Ze bieden verschillende workshops aan, zoals creatief denken of mindmappen, om het zelfbewust zijn van mensen te vergroten door hen nieuwsgierig te maken naar zichzelf en mensen om hen heen. Samen leren op een speelse manier, dat is plezier hebben op een andere manier!

Workshop Creatief denken voor twee
In ons leven van alledag draaien we op routine en denken we op onze eigen vertrouwde manier en gebruiken logica die we eerder met succes hebben toegepast. Dit kan soms een gevoel van vastzitten of vastzitten in een patroon of sleur geven. In deze workshop ga je een frisse kijk ervaren op alle aspecten van het leven: zowel werk, thuis, vrije tijd als in relaties.

Workshop Mindmappen
Mindmappen zorgt ervoor dat beide helften van je hersenen worden gestimuleerd. De workshop leert het analyseren van teksten en het gestructureerd ordenen. 
Het maken van een mindmap is een techniek, waarmee je de informatie, die je gaat leren samenvat in een overzichtelijke vormgeving. Ieder leert op zijn eigen manier en dat ontdekken we bij deze training. 

Ziza-avond voor vriendinnen
Een ziza-avond staat garant voor zelfbewustzijn, inzicht in jezelf en de ander, op zoek naar zingeving en naar wie jij echt bent (authentiek). Op deze avond kun je met een paar vriendinnen een ander gesprek hebben over jezelf en hoe je in het leven staat. Door middel van kaartjes, het doen van activiteiten en het krijgen van een complimentje ga je rijker naar huis.
Af en toe heel serieus, soms verrassend, maar ook soms heel luchtig vliegt de avond voorbij.

Faciliteiten
Gratis parkeergelegenheid

Openingstijden
Op afspraak

Ziza Consultancy Ziza Consultancy Ziza Consultancy Ziza Consultancy
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons actuele aanbod en leuke acties.