GiftForYou. Altijd een leuk cadeau!

GiftForYou gekregen?

L’Anatra

Breda

Adres
Haagdijk 9
4811 TN Breda
076 5223247
NL
Overzicht | Vorige | Volgende
  • Een gerecht naar keuze uit verschillende Turkse specialiteiten zoals Iman Boyildi, Mernur, Tavak Sarayi, Sac Kavurma en Tavuk, grillgerechten zoals Gögüsü, Sis Kôfte en Karisik Izgara of vegetarische gerechten zoals Mantar, Sebzeli Feta en Idris Aga

  • Voor twee personen

L’Anatra
In 1994 werd L’Anatra opgericht in Breda. Het Turkse restaurant dankt haar naam aan de grootvader van de eigenaren die in een Turks gedeelte leefde waar veel eenden rondliepen. Dagelijks jaagde hij op de eenden. In zijn plaatselijke theehuis kwam hij keer op keer teleurgesteld binnen met lege handen, waardoor zijn vrienden hem plaagden en zich afvroegen waarom er wéér geen ‘eend’ op het menu stond. Op een gegeven moment was hij het plagen beu en vastberaden om een eend te vangen. Dat lukte! Vol trots toonde hij zijn vangst. Vanaf dat moment werd hij ‘l’anatra’ genoemd, wat dus staat voor ‘de eend’ in het Turks. Die bijnaam werd doorgevoerd binnen de hele familie en zo ontstond ook restaurant L’Anatra in Breda, met op het logo uiteraard: een eend!

In dit restaurant geniet je van heerlijke Turkse specialiteiten, bereid op authentieke wijze. Het interieur en de gastvrije bediening maken je avond compleet. Je voelt je even alsof je in Turkije bent.

Keuken
Turks

Speciale wensen
Lactosevrije maaltijd
Vegetarische maaltijd

Faciliteiten
Betaald parkeren in de buurt
Binnenplaats
Kindvriendelijk
Restaurant
Rolstoelvriendelijk
Wi-Fi (gratis)

Openingstijden
Dinsdag t/m zondag: 16.00 – 22.00 uur

L’Anatra L’Anatra L’Anatra L’Anatra
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons actuele aanbod en leuke acties.