GiftForYou. Altijd een leuk cadeau!

GiftForYou gekregen?

Hotel Bemelmans (3 sterren)

Schin op Geul

Adres
Grachtstraat 90
6305 AP Schin op Geul
+31 (0)43 4591380
NL
Overzicht | Vorige | Volgende
  • Een overnachting

  • Inclusief ontbijt

  • Geldig voor twee personen

Hotel Bemelmans (3 sterren)
Midden in het Limburgse heuvelland vind je, aan de bosrand van het plaatsje Schin op Geul, het familiehotel Bemelmans. Hier kun je genieten van de rustige omgeving, sportief bezig zijn of een bezoek brengen aan een bruisende stad zoals Maastricht.

Alle kamers zijn voorzien van douche, toilet, televisie en radio. Het hotel heeft ook een luxe kamer en twee 2-persoonskamers. In het hotel kun je genieten van diverse à la cartemenu’s die in het restaurant of bij mooi weer op het zonneterras worden geserveerd. Het hotel heeft ook een bar, lounge en een jeu de boulesbaan. Bij aankomst of vertrek brengt een medewerker van het hotel je op verzoek kosteloos van en naar het station.

Omgeving
In de omgeving van het hotel kun je de 138 meter hoge Sousberg beklimmen, maar ook heerlijk fietsen of wandelen in Schin op Geul. In deze plaats zijn de kastelen en orchideeëntuinen zeker een bezoek waard. De steden Heerlen en Maastricht liggen op respectievelijk 10 en 18 kilometer afstand van het hotel. Hier heb je de gelegenheid musea en monumenten te bezoeken, te winkelen of terrasjes te pikken. Ook Valkenburg heeft met zijn grotten, Thermae 2000 en Holland Casino genoeg te bieden. Mocht je daarnaast een Duitse stad willen bezoeken; Aken verrast je met de Dom, de musea en zijn thermen.

Check-in
Vanaf 14.00 uur
Check-out
Voor 10.30 uur

Toeristenbelasting
€1,60 per persoon per nacht

Parkeergelegenheid
Gratis

Huisdieren
Niet toegestaan

Faciliteiten
Restaurant
Wi-Fi
Fietsverhuur
Speeltuin
Lounge
Terras
Zonnebank

Hotel Bemelmans (3 sterren) Hotel Bemelmans (3 sterren) Hotel Bemelmans (3 sterren) Hotel Bemelmans (3 sterren) Hotel Bemelmans (3 sterren) Hotel Bemelmans (3 sterren)
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons actuele aanbod en leuke acties.