GiftForYou. Altijd een leuk cadeau!

GiftForYou gekregen?

Hostellerie la Sapinière (3 sterren)

Laforêt

Adres
Rue St. Agathe 44
B 5550 Laforêt
+32 61501169
NL
Overzicht | Vorige | Volgende
  • Een overnachting

  • Inclusief ontbijt

  • Voor twee personen

Hostellerie la Sapinière (3 sterren)
Hotel La Sapinière ligt in Laforêt in de Belgische Ardennen, in het zuiden van België. Dit hotel is gebouwd in de typische bouwstijl van de Ardennen. De klokkentoren zal meerdere keren per dag een klokkenspel laten horen. De groene omgeving van het hotel leent zich uitstekend voor fijne fiets- en wandeltochten.

De kamers van Hotel La Sapinière beschikken over een televisie, telefoon, föhn en badkamer met toilet, bad en/of douche. In de bar van het hotel kun je terecht voor een borreltje. Als je uitgebreid wil dineren, kun je terecht in het restaurant van het hotel. In de keuken wordt gewerkt met regionale en marktverse producten. Proef hier de echte Franse gerechten.

Omgeving
De groene omgeving van het hotel is uitermate geschikt voor lange fiets- en wandeltochten. Het is ook leuk om over de oevers van de Semois te wandelen. Of huur een kano of kajak en bedwing deze rivier. In de nabije omgeving ligt het bos waar je lekker kunt picknicken. Op ongeveer 1 kilometer afstand ligt het kunstenaarsdorp Vresse-sur-Semois. De schilders die hier bijeenkomen, schilderen graag de Sint-Lambertusbrug en een houten bruggetje in Laforêt. In Vresse-sur-Semois staat ook een museum dat is gewijd aan de tabaksteelt en de folklore van de streek. Op zo’n 25 kilometer afstand van Laforêt vind je de historische stad Bouillon. Een bekende bezienswaardigheid in het centrum van deze stad is de grote burcht, het Kasteel van Bouillon. Ook de Petrus & Pauluskerk is een echte aanrader. Voor een heerlijk diner schuif je aan in een van de restaurants in deze stad.

Check-in
Vanaf 16.00 uur
Check-out
Voor 11.30 uur

Openingstijden
08.00 – 00.00 uur

Parkeergelegenheid
Gratis

Huisdieren
€5,- per nacht

Faciliteiten
Lift
Lounge
Restaurant
Terras
Tuin
Wi-Fi

Hostellerie la Sapinière (3 sterren) Hostellerie la Sapinière (3 sterren) Hostellerie la Sapinière (3 sterren) Hostellerie la Sapinière (3 sterren) Hostellerie la Sapinière (3 sterren) Hostellerie la Sapinière (3 sterren) Hostellerie la Sapinière (3 sterren) Hostellerie la Sapinière (3 sterren)
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons actuele aanbod en leuke acties.