GiftForYou. Altijd een leuk cadeau!

GiftForYou gekregen?

Hotel am Ceresplatz

Manderscheid

Adres
Wittlicherstrasse 2
D 54531 Manderscheid
+49 (0)65 72932933
DE
Overzicht | Vorige | Volgende
  • Een overnachting

  • Inclusief ontbijt

  • Voor twee personen

Hotel am Ceresplatz
Op slechts tweeënhalfuur rijden van Eindhoven vind je Hotel am Ceresplatz in het pittoreske Duitse Manderscheid. Alle kamers van het hotel beschikken over een douche, toilet en vaste wastafel. De comfortkamers zijn wat groter en voorzien van een extra zitje. Het hotel beschikt daarnaast over een restaurant waar je naast heerlijk kunt ontbijten en lunchen, buiten de winterperiode ook kunt genieten van een verrukkelijk diner. Perfect als je een lekker dagje op pad bent geweest en dit wilt afsluiten in het hotel. Net zoals het restaurant is de pub, buiten de winterperiode, geopend voor een gezellige borrel. Hotel am Ceresplatz wordt gerund door het gastvrije stel Nelly en Ad. Zij zorgen er gegarandeerd voor dat jouw verblijf een prettig verblijf wordt.

Omgeving
De omgeving van Maderscheid is schitterend en perfect voor een mooie wandelroute. Je zult je in deze omgeving geen moment vervelend, want je wordt omgeven door een prachtig heuvelachtig landschap en rijke natuur. Bezoek tijdens je verblijf zeker de prachtige burchten die je terug in de tijd nemen. Naast wandelen, kun je er ook goed mountainbiken of fietsen. Vraag de vriendelijke eigenaren zeker om advies en routes!

8000 jaar geleden waren er actieve vulkanen in deze regio, waar je vandaag de dag nog steeds sporen van kunt terugvinden. De kratermeren, cirkelvormige ogen zoals ze ook worden genoemd, moet je zeker hebben gezien voordat je vertrekt.

Check-in*
Vanaf 14.00 uur
Check-out
Voor 11.00 uur

*Op maandag check-in tussen 16.00 en 18.00 uur

Toeristenbelasting
€1,- per persoon per dag

Parkeergelegenheid
Gratis

Huisdieren
Toegestaan, met uitzondering van het restaurant

Faciliteiten
Restaurant
Bar
Wi-Fi
Roomservice
Kindvriendelijk

Hotel am Ceresplatz Hotel am Ceresplatz Hotel am Ceresplatz Hotel am Ceresplatz Hotel am Ceresplatz Hotel am Ceresplatz Hotel am Ceresplatz Hotel am Ceresplatz
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons actuele aanbod en leuke acties.