GiftForYou. Altijd een leuk cadeau!

GiftForYou gekregen?

Hotel de Tabaksplant (3 sterren)

Amersfoort

Adres
Coninckstraat 15
3811 WD Amersfoort
+31 (0)33 4729797
NL
Overzicht | Vorige | Volgende
  • Een overnachting

  • Inclusief ontbijt

  • Voor twee personen

Hotel de Tabaksplant (3 sterren)
Hotel de Tabaksplant is gevestigd in sfeervolle panden in de binnenstad van Amersfoort. Ontdek het historische Amersfoort op een wel heel bijzondere manier tijdens een verblijf in hotel de Tabaksplant. Dit hotel biedt het beste van twee werelden. De 25 verschillende kamers bevinden zich in sfeervolle, statige monumentale panden.

De panden zijn al een belevenis op zich. Het hotel werd gebouwd tussen 1600 en 1650 door de eigenaar van een tabaksplantage, vandaar de naam van het hotel. De houten balken van de plafonds, plavuizen en houten vloeren, eeuwenoude dakpantsen en originele vensters geven het hotel een prachtige uitstraling. De stadstuin is de kers op de taart. In de stadstuin met terrassen kun je heerlijk genieten van een drankje. In de tuin vind je zelfs nog een middeleeuwse waterput en wie weet wat nog meer. In de tuin zijn historische vondsten gedaan die je in het hotel kan bewonderen.

Het hotel is van alle gemakken voorzien. Zo kun je gebruik maken van gratis WiFi en loungen in de luxe stoelen die voor je klaar staan. De auto parkeer je om de hoek in een parkeergarage en je loopt zo het centrum in. 

Omgeving
De omgeving is echt het verkennen waard. Amersfoort heeft voor ieder wat wils. De stad staat bekend om het gezellige centrum. In de verschillende winkelstraten vind je mooie boetiekjes en de grote winkelketens. ’s Avonds kun je lekker borrelen bij een van de vele cafés of uitgebreid eten in een van de restaurants in de stad. Of kom even bij op het terras in de stadstuin van het hotel. Ben je meer een natuurmens? Kies voor een van de wandel- of fietsroutes door de prachtige omgeving of ga op bezoek bij de beren en tijgers in dierenpark Amersfoort.

Let op! Boekingen bij dit hotel zijn voor (een select aantal) comfortkamers met twee single bedden. Het is belangrijk om tijdig te reserveren. 

Check-in
Vanaf 14.00 uur
Check-out
Voor 11.00 uur

Toeristenbelasting
Inclusief

Parkeergelegenheid
€9,- per uitrit (uitrijkaarten zijn bij de receptie verkrijgbaar)

Huisdieren
Niet toegestaan

Faciliteiten
Stadstuin
Terras
WiFi

Upgraden
Een upgrade naar een ander kamertype is mogelijk tegen bijbetaling op basis van de standaard kamerprijzen. 

Hotel de Tabaksplant (3 sterren) Hotel de Tabaksplant (3 sterren) Hotel de Tabaksplant (3 sterren) Hotel de Tabaksplant (3 sterren) Hotel de Tabaksplant (3 sterren) Hotel de Tabaksplant (3 sterren) Hotel de Tabaksplant (3 sterren) Hotel de Tabaksplant (3 sterren)
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons actuele aanbod en leuke acties.