GiftForYou. Altijd een leuk cadeau!

GiftForYou gekregen?

Hotel de Vigilante (4 sterren)

Makkum

Adres
Holle Poarte 10
8754 HC Makkum
+31 (0)515 238222
NL
Overzicht | Vorige | Volgende
  • Een overnachting

  • Inclusief ontbijt

  • Voor twee personen

Let op! Voor de maanden juli en augustus is boeken niet mogelijk.

Hotel de Vigilante (4 sterren)
Hotel de Vigilante ligt in het Friese Makkum direct aan het zandstrand en de levendige boulevard. Geniet van een vakantie aan het IJsselmeer en maak een uitstapje naar het gezellige Sneek. De 86 sfeervolle kamers van Hotel de Vigilante zijn standaard voorzien van een televisie, bureau, draadloos internet en een ruime badkamer met een inloop douche, toilet en föhn . De kamers behorende bij dit arrangement zijn de Charme Landzijde kamers. Kamers met meerzijde hebben een toeslag. Het hotel beschikt ook over een bowlingbaan, poolbiljart en een spelletjeshoek waar je je perfect kunt vermaken.

Begin je dag met een lekker ontbijt in de ontbijtruimte. In het hotel-restaurant met uitzicht over het water geniet je van een smakelijk diner. Neem met mooi weer plaats op het terras.

Omgeving
Maak een wandeling door Makkum en ontdek de rijke historie van deze voormalige vissersplaats. Bij de sluis vind je fraaie koopmanshuizen met mooie gevels en indrukwekkende ornamenten die zeker een bezichtiging waard zijn. Bewonder ook het voormalig waaggebouw. Dit is het oudste aardewerkbedrijf van Nederland, waar het wereldberoemde Makkumer aardewerk wordt gemaakt. Ontdek tijdens je verblijf in het Beach Hotel de Viligante ook de natuurrijke omgeving van Makkum. Maak een fietstocht langs de uitgestrekte weilanden of ga watersporten op het IJsselmeer. Een uitstapje naar Sneek behoort ook tot de mogelijkheden van je verblijf in Makkum.

Check-in
Vanaf 15.00 uur
Check-out
Voor 11.00 uur

Openingstijden
07.00 – 23.00 uur

Verblijfsbijdrage
€3,- per persoon per nacht

Parkeergelegenheid
Eigen: €5,- per verblijf
In omgeving: gratis

Huisdieren toegestaan
€12,50 per nacht (op aanvraag op de Charme Landzijde kamers) 

Faciliteiten
Fietsverhuur
Lift
Restaurant
Lounge
Rolstoelvriendelijk
Wifi
Nachtportier
Terras

Hotel de Vigilante (4 sterren) Hotel de Vigilante (4 sterren) Hotel de Vigilante (4 sterren) Hotel de Vigilante (4 sterren) Hotel de Vigilante (4 sterren) Hotel de Vigilante (4 sterren) Hotel de Vigilante (4 sterren) Hotel de Vigilante (4 sterren)
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons actuele aanbod en leuke acties.