GiftForYou. Altijd een leuk cadeau!

GiftForYou gekregen?

Hotel Tubbergen (3 sterren)

Tubbergen

Adres
Grotestraat 34
7651 CJ Tubbergen
+31 (0)546 432311
NL
Overzicht | Vorige | Volgende
  • Een overnachting inclusief ontbijt

  • Met een bon voor een lekkere verrassing in de Lounge/Bar

  • Voor twee personen

Let op! Vanaf 1 juni 2017 is het niet mogelijk om hier je e-ticket te verzilveren wegens sluiting van het hotel!

Hotel Tubbergen (3 sterren)
Omgeven door weilanden en groene natuur ligt de stad Tubbergen in het Overijsselse Twente. In deze stad ligt Hotel Tubbergen in een omgeving die zich leent voor wandelingen en fietstochten, maar ook voor uitstapjes naar Duitsland. Midden in het centrum van Tubbergen ligt Hotel Tubbergen. De kamers van het hotel zijn voorzien van een televisie, zitje en een badkamer met een douche en toilet. Bij het hotel kun je plaatsnemen op het terras en genieten van de plaatselijke bedrijvigheid. Het hotel heeft ook een restaurant en bar waar je terecht kunt voor een hapje en drankje. 

Omgeving
De omgeving van Tubbergen wordt gekenmerkt door weilanden en groene natuur. Je kunt hier dus waanzinnig wandelen en fietsen. Een bezoekje aan Landgoed Baasdam is dan zeker de moeite waard. Dit landgoed ligt in een typisch Twents landschap dat wordt gekenmerkt door oude eigenschappen als essen en houtwallen. Ga je liever winkelen? In het centrum van Tubbergen kun je gezellig shoppen en ook kun je hier lekker een terrasje pakken. Je kunt ook de kleine dorpjes aan de grens van Duitsland ontdekken, want Hotel Tubbergen ligt op slechts 8 kilometer van de Duitse grens.

Check-in
Vanaf 15.00 uur
Check-out
Voor 11.00 uur

Toeristenbelasting
€2,- per persoon per nacht

Parkeergelegenheid
Gratis in de omgeving

Huisdieren
Niet toegestaan 

Faciliteiten
Lounge
Terras
Zithoek
Restaurant (gesloten op zondag)
Lift 

Hotel Tubbergen (3 sterren) Hotel Tubbergen (3 sterren) Hotel Tubbergen (3 sterren) Hotel Tubbergen (3 sterren) Hotel Tubbergen (3 sterren) Hotel Tubbergen (3 sterren) Hotel Tubbergen (3 sterren) Hotel Tubbergen (3 sterren)
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons actuele aanbod en leuke acties.