GiftForYou. Altijd een leuk cadeau!

GiftForYou gekregen?

Le Ry d'Ave (3 sterren)

Rochefort

Adres
Sourd d’Ave 5
B 5580 Rochefort
+32 (0)84 244850
BE
Overzicht | Vorige | Volgende
  • Een overnachting

  • Inclusief ontbijt

  • Voor twee personen

Le Ry d’Ave
Midden in de prachtige groene natuur van de Ardennen vind je Le Ry d’Ave. Al in 1836 werd de eerste steen gelegd voor deze voormalige tramhalte. De hotelkamers zijn eenvoudig ingericht met badkamer, televisie, telefoon en minibar. Enkele kamers beschikken zelfs over een balkon. In het restaurant kun je genieten van Franse streekgerechten en gastronomische variaties. Tijdens de jachtperiode, van september tot eind januari, kun je genieten van speciale jachtmenu's. Verder kun je in de salon bij de grote open haard nakletsen onder het genot van een drankje.

Omgeving
In de omgeving van het hotel vind je verschillende bezienswaardigheden. Le Ry d'Ave ligt midden in een prachtige groene natuur, aan de voet van de Ardeense heuvels, in een ongerepte landelijke omgeving. Je vindt er rust in een bloemrijk schitterend park waardoor de Ry d'Ave, een zijrivier van de Lesse, vloeit. Het stadje Rochefort zelf beschikt over twee toeristische treintjes, van waaruit je direct kennis kunt maken met de stad. Rochefort beschikt bovendien over de Gallo-Romeinse villa Malagne waar je kunt ervaren hoe men 2.000 jaar geleden leefde. Bezoek de grotten van Han-sur-Lesse en de ruïnes van een gravenkasteel uit de 11e en 14e eeuw, maak een mooie wandeling of ga kajakken op de rivier de Lesse. In de vallei van de Lesse vind je bovendien winkeltjes waar je bekende kazen, likeuren en fijne vleeswaren kunt kopen. Prachtige historische steden vind je in de buurt, zoals Arlon, Bastogne, Bouillon en Luxemburg. Bovendien kun je prachtige wandelingen maken te voet, per paard of met de fiets.

Check-in
Vanaf 16.00
Check-out
Voor 11.00

Toeristenbelasting
Inclusief toeristenbelasting

Parkeergelegenheid
Gratis parkeergelegenheid

Huisdieren
€8,- per nacht per huisdier

Faciliteiten
Bar
Fiets- elektrische fiets- en scooterverhuur
Lounge
Restaurant
Terras
Tuin

Le Ry d'Ave (3 sterren) Le Ry d'Ave (3 sterren) Le Ry d'Ave (3 sterren) Le Ry d'Ave (3 sterren) Le Ry d'Ave (3 sterren) Le Ry d'Ave (3 sterren) Le Ry d'Ave (3 sterren) Le Ry d'Ave (3 sterren)
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons actuele aanbod en leuke acties.