GiftForYou. Altijd een leuk cadeau!

GiftForYou gekregen?

GalamaDammen Hotel Restaurant Jachthaven

Koudum

Adres
Galamadammen 1-4
8723 CE Koudum
0514 521346
NL
Overzicht | Vorige | Volgende
  • Een High Tea voor twee personen met uitzicht over het water. Heerlijke zoete en hartige gerechtjes en natuurlijk een uitgebreid assortiment aan thee. Inclusief speciaal presentje bij vertrek.

  • U kunt iedere laatste zondag van de maand High Tea'en bij Hotel GalamaDammen.

GalamaDammen Hotel Restaurant Jachthaven 
GalamaDammen Hotel Restaurant Jachthaven is een veelzijdige accommodatie, pal aan het water. Geniet vanuit je kamer van het prachtige uitzicht, huur een boot in de jachthaven en geniet van het Friese landschap. De 46 hotelkamers zijn allen voorzien van telefoon, televisie, koelkast en badkamer met douche, bad en toilet. In het restaurant geniet je van een voortreffelijk diner en je kijkt uit over het water. In de zomermaanden kun je voor een hapje of drankje ook plaatsnemen op het terras aan het water.

Omgeving
Midden in het Friese landschap geniet je van rust en ruimte. Huur een sloep en trek erop uit om stadjes als Stavoren, Hindeloopen en Sneek via het water te bezoeken. De pittoreske dorpjes met hun gezellige dorpskernen en leuke musea zijn een bezoek meer dan waard. Enkele aanraders zijn het Jopie Huismanmuseum in Workum en het Schaatsmuseum in Hindeloopen. Voor natuurliefhebbers zijn verder de Gaasterlandse bossen een absolute must. Je kunt hier tijdens kilometerslange fiets- en wandelroutes genieten van de prachtige natuur.

Check in
Vanaf 15.00 uur 
Check out
Voor 10.30 uur 

Toeristenbelasting
€ 1,00 per persoon per nacht

Huisdieren
€ 10,00 per huisdier per nacht

Parkeergelegenheid
Gratis parkeergelegenheid

GalamaDammen Hotel Restaurant Jachthaven GalamaDammen Hotel Restaurant Jachthaven GalamaDammen Hotel Restaurant Jachthaven
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons actuele aanbod en leuke acties.