GiftForYou. Altijd een leuk cadeau!

GiftForYou gekregen?

Proef!

Schoonhoven

Adres
Haven 43
2871 CL Schoonhoven
+31 (0)182 380881
NL
Overzicht | Vorige | Volgende
  • Ontvangst in de unieke sfeer van Proef! (Trefpunt van de Zilverstad) met een luxe High Tea voor twee personen, bestaande uit: Bonbon van melkchocolade, brownie, chocolade broodje, mini fruitgebakje uit het Groene Hart, sandwich van roomkaas met zalm (of vegetarisch, mosterdboter met veldsla en ham), sandwich met Ei-Dille Salade, scone met huisgemaakte frambozenjam, truffel van Goudse Stroopwafel (streekproduct). Met onbeperkt thee drinken (keuze uit 50 smaken van de exclusieve Proef! Thee collectie.

  • Bonus: Zilverstad Infopakket (inclusief stadskaart en routefolder langs de hotspots van Schoonhoven Zilverstad – keuze uit drie wandelingen).

  • Omdat Proef! je graag dagverse producten serveert, vragen wij je minimaal twee dagen van te voren te reserveren via (0182) 380 881 of info@proef-schoonhoven.nl .

Proef!
Welkom bij Proef! Gevestigd in de roemruchte 16eeuwse herberg ‘Het Paradijs’, midden in het historisch stadscentrum van de nationale Zilverstad Schoonhoven aan de voet van de klokkentoren van het monumentale stadhuis. De vroegere halteplaats van de postkoets naar Gouda en Utrecht, en de plek waar ooit de laatste heks van Holland zou zijn verbrand, is al eeuwenlang een geliefd trefpunt voor bewoners, bezoekers, zakenlui en voorbijgangers van ver. Tegenwoordig kun je er het hele jaar door neerstrijken in een eigentijdse en gastvrije ambiance, en kun je in het Schoonhoven Info Café in alle rust plannen maken voor je bezoek aan de Zilverstad.

In deze unieke sfeer gaan jullie genieten van populaire en dagverse streekproducten uit Schoonhoven en het Groene Hart. Met natuurlijk verse thee uit de ruim 50 verse theesmaken tellende Proef! Thee collectie. Wordt het echte thee met een smaakje, een groene thee of zo’n prachtige en bijzondere theebloem? Of wat dacht je van ‘Zilverstad Thee’, ‘Zoet van de Lek’, of ‘Heks van Schoonhoven’, naar eeuwenoud recept van het legendarische kruidenvrouwtje Marrigje Arriëns?

Naast al deze lekkernijen ontvang je een infopakket met eens stadskaart, diverse kortingsbonnen en drie wandelingen waarmee je na afloop al het leuks van Schoonhoven kunt ontdekken.

Omdat Proef! je graag dagverse producten serveert, graag minimaal twee dagen van te voren reserveren via +31 (0)182 380881 of info@proef-schoonhoven.nl.

Keuken
Hollands 

Speciale wensen
Vegetarische maaltijd

Faciliteiten
Restaurant

Openingstijden*
Dinsdag t/m vrijdag: 09.00 uur – 18.00 uur
Zaterdag: 10.00 – 17.00 uur

*Mei t/m september is de ijssalon bij mooi weer ook op zondagmiddag open.

Proef! Proef! Proef!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons actuele aanbod en leuke acties.