GiftForYou. Altijd een leuk cadeau!

GiftForYou gekregen?

Restaurant Houtrust

Hooglanderveen

Adres
Heideweg 23
3829 BC Hooglanderveen
+31 (0)33 2571865
NL
Overzicht | Vorige | Volgende
  • Een heerlijke 'lazy afternoon' High Tea. Ontspannen babbelen met familie, vrienden, vriendinnen terwijl je geniet van deze heerlijke oude Engelse traditie van 14.30 uur tot 17.30 uur. Met een zoet gedeelte, sandwiches en warme lekkernijen. Uitsluitend op reservering, van donderdag t/m zondag.

  • Bevat o.a: Brownies, Cupcakes, Boterkoek,Scones, Assortiment van chocolade, Slagroomsoesjes, Cake, Loungeurs 3 soorten (taartje op basis van bavaroise), Room en marmelade, Cheese cake, Diverse sandwiches, Quiche, Mini pizza, Meer dan 30 soorten thee. Voor de liefhebbers is er koffie en limonade voor de kinderen.

Restaurant Houtrust
Houtrust is vanwege haar ligging, unieke sfeer en internationale invloeden de ideale locatie voor een heerlijke high tea of een gezellige avond uit. De Mangerie, het vernieuwde restaurant van Houtrust is een sfeervol ingericht restaurant en biedt voldoende plaats. Ook op het terras is genoeg plek waar je kunt genieten. De Mangerie is van donderdag t/m zondag geopend vanaf 12.00 uur voor lunch, brunch, high tea, high wine, high beer en diner. Op maandag, dinsdag en woensdag is de Mangerie exclusief te reserveren voor groepen (vanaf tien personen) voor onder andere private dining, borrels, recepties, feestavonden of andere gelegenheden.

Keuken
Internationaal

Speciale wensen
Vegetarische maaltijd
Kindermenu

Faciliteiten
Restaurant
Terras
Invalidentoilet

Openingstijden
Maandag en dinsdag: alleen geopend voor groepen vanaf 10 personen
Woensdag t/m zondag: 12.00 - 20.00 uur

Restaurant Houtrust Restaurant Houtrust Restaurant Houtrust Restaurant Houtrust
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons actuele aanbod en leuke acties.