GiftForYou. Altijd een leuk cadeau!

GiftForYou gekregen?

Strandclub Zwoel

Hoek van Holland

Adres
Zeekant 57
3151 HW Hoek van Holland
+31 (0)174 310095
NL
Overzicht | Vorige | Volgende
  • Een uitgebreide high tea

  • Voor twee personen

  • Let op! Twee dagen van tevoren reserveren

Strandclub Zwoel
Strandclub Zwoel is een verrassend restaurant op het strand. Het is een uniek concept en niet meer weg te denken uit Hoek van Holland. Genieten in luxe van een prachtige omgeving en een culinaire beleving. Het restaurant waarvan het concept duidelijk onderscheidend is voor de locatie, streeft ernaar om de strandervaring in alle vier de seizoenen te verrijken.

Met haar uitstekende kwaliteit, bijzondere wijnen en unieke gerechten kun je optimaal genieten van het strandgevoel. Een dag relaxen in de loungebanken op het terras of je laten verwennen in het moderne, ruim opgezette maar sfeervolle restaurant. Het professionele bedieningsteam zorgt ervoor dat er niks ontbreekt aan jouw belevenis. Zwoel heeft in de twee jaren van haar bestaan een snelle ontwikkeling meegemaakt tot het niveau waarop men nu mag rekenen. De keuken hanteert een stijl welke een spannende mix is tussen klassiek Frans en modern internationaal. Met een onbetaalbaar uitzicht over het strand, de zee en de nieuwe waterweg combineert Zwoel de locatie en het stijlvol ontworpen interieur met culinair genieten.

Zwoel staat ervoor om haar gasten op een verfijnde manier kennis te laten maken met het strand zonder toegankelijkheid, gastvrijheid en prijsstelling hiervan uit het oog te verliezen. Zwoel is het gehele jaar rond voor veel gasten een gewenste uitvalbasis voor een lunch diner of high tea op niveau. Ontdek de prachtige strandclub op elk gewenst moment en reserveer vandaag nog je ervaring op niveau!

Keuken
Frans
Internationaal

Speciale wensen
Glutenvrije maaltijd
Vegetarische maaltijd
Lactosevrije maaltijd
Kindermenu

Faciliteiten
Invalidentoilet
Bar
Terras

Openingstijden
Maandag t/m zondag: 10.00 - 22.00 uur

Strandclub Zwoel Strandclub Zwoel Strandclub Zwoel Strandclub Zwoel
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons actuele aanbod en leuke acties.