GiftForYou. Altijd een leuk cadeau!

GiftForYou gekregen?

Townhouse Designhotel Maastricht

Maastricht

Adres
Sint Maartenslaan 5
6221 AV Maastricht
+31 (0)43 3211111
NL
Overzicht | Vorige | Volgende
  • Een uitgebreide High Tea.

  • Voor twee personen.

Townhouse Designhotel Maastricht
Townhouse Designhotel Maastricht maakt dagelijkse dingen bijzonder. Als hotelgast krijg je het fijne gevoel alsof je thuis bent, zo krijg je een lekkere kop soep zodra je incheckt en kun je in de woonkamer heerlijk relaxen op de bank of in de hangmat. In de woonkamer liggen ook de krant, tijdschriften en een berg spellen voor je klaar, temidden van een mooi designinterieur met een mix aan gezellige details die je doen denken aan oma's huiskamer.

In de huiskamer serveert Townhouse ook de high tea zodat je kunt smullen van hartige en zoete hapjes met daarbij de ambachtelijke thee van Blanche Dael, de Maastrichtse koffiebranderij en theepakkerij die al sinds 1878 bestaat. Of natuurlijk een kopje koffie of cappuccino dat je zelf mag pakken in de koffie- en thee corner. Lekker genieten van de Engelse scones met clotted cream en jam en nog veel meer lekkers voor bij je kopje thee of koffie!

Keuken
Internationaal

Speciale wensen 
Vegetarische maaltijd 

Faciliteiten
Restaurant
Wifi
Parkeergelegenheid

Openingstijden
Dagelijks geopend 

Townhouse Designhotel Maastricht Townhouse Designhotel Maastricht Townhouse Designhotel Maastricht Townhouse Designhotel Maastricht
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons actuele aanbod en leuke acties.